IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър призна, че няма филъри в устните

31 август 2022 10 50

Големият им обем се дължи на специални филтри

БГНЕС

БГНЕС

За корекциите по телата на сестрите Кардашян се говори от години. Така както Ким твърди, че не си е пипала лицето, а пък задните ѝ части са напълно истински, Кайли Дженър неведнъж изтъква, че вече не използва филъри. Става дума за нейните по-плътни устни, за които тя проговори наскоро.

Преди няколко дни милиардерката сподели видео, в което позира заедно с приятелката си Стаси. Там виждаме на преден план колко обемни са устните ѝ. По повод спекулациите, че тя си е инжектирала нещо, за да изглеждат по този начин, риалити звездата изтъкна, че няма нищо такова.

Кайли е категорична, че няма филъри, а просто използва много филтри – за своите снимки и видеа – нещо, в което се усъмняват много потребители на социалните мрежи.

Дженър неведнъж отрича за филъри по лицето си

Още преди няколко години доведената сестра на Ким Кардашян коментира, че няма корекции по себе си. Още преди да пусне новата си козметична марка, тя бе разкритикувана, че е променила своята усмивка. И в интернет пространството се появиха колажи как е изглеждала като тийнейджърка и в наши дни.

Според някои експерти, нейните устни са станали по-големи в началото на 2010 г.

„Имам временни филъри за устни“, казва Кайли по време на епизод от риалити предаването за нейното известно семейство. И добави, че не ѝ харесва това, че хората я съдят постоянно за какво ли не.

Освен за устните, Кайли неведнъж е отговаряла в публичното пространство за увеличаване до така нареченото бразилско дупе, което е запазена марка за всички сестри Кардашян.

„Хората смятат, че съм легнала под ножа, което е напълно невярно“, казва тя пред Paper през 2019 г. Тогава тя призна пред изданието, че всичките ѝ филъри, поставени в миналото, вече са се разтворили напълно и нейната единствена цел е да изглежда по-естествено.

Кайли Дженър

БГНЕС

Според милиардерката, тя не може дори да си представи да коригира лицето си. Вместо това предпочита да заложи на добър грим и страхотна прическа, както и на филтри, с които да има по-хубав външен вид.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари