IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян и Тристан Томпсън станаха родители на момченце

8 август 2022 15 00

Двамата остават разделени

БГНЕС

БГНЕС

Клои Крадашян и Тристан Томпсън станаха родители на момченце. То е родено с помощта на сурогатна майка, разкри говорителят на звездата пред PageSix.

Новината, че бившите очакват син гръмна още на 13 юли, седем месеца след последната им раздяла.

„Клои е невероятно благодарна на сурогатната майка, която ги дари с тази благословия. Тя и Тристан биха искали да получат възможността на повече лично пространство и да могат да се фокусират върху семейството си“, коментира говорителят.

Близък до звездите разкри още, че те не са заедно и като цяло си говорят само за неща, свързани с отглеждането и възпитанието на 4-годишната им дъщеря Тру.

Клои стана майка през април 2018 – година, след като Тристан се сдоби със син от бившата си Джордан Крейг.

Кардашян и Томпсън се разделиха през февруари 2019, след като тя разкри многократните му изневери. Малко по-късно двамата се събраха за кратко до поредната му изневяра. Триста призна, че е правил секс с Марлий Никълс през март 2021. По това време тя бе бременна и в съшия месец роди син на баскетболиста, който кръсти Тео.

Макар че Клои каза през април тази година, че Тристан не е мъжът за нея и че тя излиза с частен инвеститор, се оказа, че двамата са заченали син през ноември 2021. Кардашян никога не е крила, че иска да има и други деца и особено се надява да дари Тру с братче.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари