IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър съветва феновете за филърите в лицето

5 август 2022 08 30

Актрисата разкрива тайните си за красота

БГНЕС

БГНЕС

Дженифър Гарнър е една от звездите в Холивуд, които държат на естествената красота. Бившата жена на Бен Афлек навърши 50 през април. Но малцина ще ѝ дадат тези години, защото изглежда страхотно. Наскоро тя разкри тайните си за красота в Harper's Bazaar. През изданието тя посъветва феновете си да не бързат с филърите в лицето – нещо, което самата тя е направила въпреки натиска на киноиндустрията.

Актрисата посочва, че хората трябва да внимават с препаратите, които си инжектират в лицето. Това важи особено за по-младите момичета, които в днешно време си уголемяват устните и бюста още в училище.

Дженифър Гарнър обяснява, че онова, което иска да предаде на своите две дъщери и момичетата на тяхната възраст, е да не бързат с корекциите.

„Моят съвет е по-малко да се гледате в огледалото и да бъдете предпазливи, когато става въпрос за инжектиране на нещо в лицето ви“, казва тя.

Актрисата, която е майка на 16-годишната Вайълет Ан Афлек и 13--годишната Серафина Роуз Елизабет Афлек,, неведнъж е споделяла, че децата ѝ не могат да я възприемат с грим. Тя има и едно момче – 10-годишния Самуел, който също я гледа странно, когато тя се прибира от червения килим на Оскарите или някое друго лъскаво събитие.

„Бъдете много, много невероятно разумни и изчакайте възможно най-дълго, за да добавите нещо“, категорична е Гарнър, визирайки поставянето на филъри в лицето.

Говорейки за ботокс, до който прибягват все повече млади момичета и жени, тя посочва, че няма смисъл да се правят на по-възрастни, отколкото са.

Дженифър Гарнър и естествената красота

Всички си спомняме филма, в който актрисата играе тийнейджърка, която иска да има по-големи гърди, хубаво гадже и да се избави от пъпките по лицето. Една сутрин тя става от леглото и си пожелава да се събуди на 30. И желанието ѝ се сбъдва. В „13 Going On 30“ главната героиня иска да прави повече неща като големите. Но днес Дженифър предупреждава, че има време за всичко, особено за корекции.

Според звездата, всички ние бихме могли да залагаме по-малко на външния си вид като цяло.

„Гледайте се по-малко в огледалото, по-малко се обсебвайте и гледайте към останалия свят, за да видите за какво бихте могли да използвате времето си вместо това“, каза тя.

Бившата жена на Бен Афлек, която изглежда еднакво добре както с грим, така и без, е на мнение, че в днешно време сме станали твърде суетни. И това ни кара да променим естествените си черти – нещо, което обезличава, но го разбираме твърде късно.

„Всички гледаме лицата си повече, отколкото хората преди, и това не ни носи никаква полза“, смята холивудската звезда.

Дженифър Гарнър, която в ежедневието си носи дънки и тениска и не слага дори спирала, не е единствената, залагаща на естествената красота. Преди тя да предупреди младите хора за филърите, нейната колежка Бизи Филипс говори по темата. И разкри, че е разочарована от много млади хора.

По-рано Кейт Бекинсейл, която е доста младолика, призна, че хората смятат, че тя има филъри. Но истината е друга – тя не е прибегнала до тях, защото не желае и смята, че може да получи „парализа“ на лицето.

Дженифър Гарнър или Джей Ло?

След като Бен Афлек сключи брак с Дженифър Лопес, всички проследиха какво прави бившата му съпруга. Разбира се, нейният живот си продължи постарому. След като бе забелязана да кара колело в планината, мнозина я сравниха с Джей Ло за пореден път.

Докато Гарнър не харесва корекциите, за нейната заместница се говори, че неведнъж е била в естетически центрове. Но самата певица отрича слуховете и продължава да твърди, че лицето ѝ е напълно естествено.

Бен Афлек

Getty

Лопес неведнъж коментира в интервюта, че никога не си е поставяла ботокс, нито е имала по-сложни корекции. Някои специалисти обаче са на друго мнение, сравнявайки нейните снимки преди и сега.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари