IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър на 50 – не може да бъде!

19 април 2022 10 30

Бившата на Бен Афлек заобиколена от приятели

БГНЕС

БГНЕС

Дженифър Гарнър стана на 50. Усмихнатата актриса сравни остаряването си със скока на различни животинки. И типично в нейния стил, се пошегува с възрастта си. Бившата жена на Бен Афлек празнува юбилей, заобиколена от приятели. Само че никой не може да повярва, че тя е на толкова години.

Вместо да сподели своя снимка, актрисата избра да качи видео със скокливи животни във ферма. И под него получи огромната любов на свои приятели и последователи.

„Искам да бъда естествена. Считам, че това е съвсем нормално, въпреки модерните тенденции, убеждаващи жените в противното“, споделя Дженифър Гарнър, която не обича да носи грим, високи токчета и лъскави тоалети в ежедневието си. И когато си е у дома, пече сладки и работи с ботуши и гащеризон в градината.

Дони Озмънт попя на Дженифър Гарнър

Вместо да покаже тортата и своите деца, актрисата сподели забавно видео. То е свързано с нейния рожден ден и един неочакван подарък. В него известният певец Дони Озмънт я изненадва в заведение.

Рожденичката си гледа в телефона и пие кафе, като 64-годишният изпълнител се появява зад гърба ѝ и започва да пее. В ръцете си той носи кутия с торта. С нея той припомни култовия филм „Събудих се на 30“, само че този път главната героиня се вижда в една по-зряла възраст.

Рийз Уидърспун, Рита Уилсън, Мария Шрайвър и Ина Гартен, са сред известните личности, които честитиха на Гарнър за рождения ден.

Юбилеят на актрисата, която има три деца от Бен Афлек, се пада точно на католическия Великден.

Дженифър Гарнър не се бои от остаряването

Както вече изтъкнахме, чаровната актриса сякаш е поне с 10 години по-млада, отколкото изглежда. Говорейки за виждането, наследено от нейната майка, тя посочва, че не желае да прибягва до корекции, навлизайки в новото десетилетие. И допълва:

„Тя ми каза, че най-голямото изкушение, когато остаряваш, е да се взираш в огледалото, съсредоточавайки се почти маниакално върху промените, които виждаш, че настъпват в образа ти. Затова нейната тайна е следната – не поглеждай там! Просто бъди благодарен, че си жив. Използвай времето, което имаш, за да се опиташ да направиш света поне малко по-добър“.

Холивудската звезда все още има доста покани за киното, нищо че няма ботокс и филъри. И макар да пази личния си живот в тайна, мнозина смятат, че тя не есама. На фона на годежа на Бен Афлек, актрисата не споделя нищо в социалните мрежи за своята половинка. Не обича да качва и снимки на наследниците си там.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари