IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър: Вече уча сина си как да се грижи за кожата си

12 ноември 2021 17 50

Тя споделя и кои продукти държи в банята на децата си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дженифър Гарнър иска да се увери, че децата ѝ знаят как да поддържат здравословна грижа за кожата.

Говорейки пред списание People, 49-годишната актриса разкри кой е козметичният продукт, който винаги купува за себе си и трите си деца, както и това, че е научила наследниците си колко е важно да мият лицето си. Гарнър е майка на 15-годишната Вайълет, 12-годишната Серафина и 9-годишния Сам, които споделя с бившия си съпруг Бен Афлек. Това, без което и четиримата не могат да живеят, е почистващо средство за лице.

„То се намира в моята и в банята на децата. Стоя до сина ми и го наблюдавам как си мие зъбите... След като е готов, взимам вода в ръцете си и му мокря лицето. След това му слагам почистващо средство, защото трябва да изчистиш лицето си добре преди лягане. Трябва да го науча на този навик“, казва Дженифър пред People. Тя допълва, че Сам все още не се е сблъсквал с акне и не знае дори какво е пъпка, но все пак е решила отрано да го запознае с рутинната грижа за кожата.

Дженифър, която е лице на множество козметични продукти, и преди е споделяла колко е отдадена на това да научи децата си на правилните хигиенни навици. „Хората ми се оплакват, че не могат да накарат децата си да сложат слънцезащитен крем. Това при мен не е опция“, казва тя пред People. Допълва, че нейната къща не се напуска без подходящата защита срещу вредните лъчи. Според актрисата, родителите нямат оправдание в това отношение, тъй като на пазара вече има различни слънцезащитни продукти под формата на спрей, лосион или стик, така че всичко зависи от силата на желанието.

Сега Гарнър е горда, че може да вярва на децата си, че ще сложат слънцезащитен крем, без дори тя да им напомни. Ако има дни, в които просто не искат да се занимават, много добре знаят, че майка им ще дойде и ще сложи продукта, без да ги пита.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари