IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Талант по наследство – синовете на Шакира показаха музикални заложби

19 май 2023 15 00

Саша и Милан със специално участие в новото видео на мама

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През последните няколко месеца Шакира показа, че може да е доста отмъстителна, когато става въпрос за раздялата ѝ с Жерар Пике, създавайки песни за бившия си и новата му приятелка. Сега обаче тя се разграничава от тази тема и вместо това, се фокусира върху друг аспект от живота си, а именно двамата си синове Саша и Милан.

Преди няколко дни 46-годишната колумбийка, която напусна Барселона и се премести в Маями заедно с момчетата си, публикува кратък откъс от видеото към новата си песен. Клипът започва с Шакира, която пее край пиано, като кадърът бавно се премества към снимка на двете момчета. Изведнъж към изпълнителката се присъединява и синът ѝ Саша, който показва музикалните и певческите си възможности, свирейки на пианото и пеейки част от песента.

„Тази година Милан написа множество песни, които ме докараха до сълзи от емоция, а Саша прекара часове пред пианото, намирайки своя глас“, написа гордата майка в описанието под видеото. Допълва, че двете момчета са били неотлъчно до нея в музикалното студио и след като са чули, че последната ѝ песен е посветена на тях, са изразили желание да участват в нея.

Звездата продължава и обяснява, че синовете ѝ са усетили и интерпретирали текста по свой си начин със страст и чувство към музиката. „Милан и Саша, толкова е хубаво да ви видя как разпервате криле и следвате мечтите си! Няма нищо, което да ме прави по-пълноценна от това да съм ваша майка“, пише Шакира, която споделя момчетата именно с бившия си Жерар Пике.

Макар раздялата между певицата и футболиста да се разисква по целия свят, колумбийката заяви, че прави всичко възможно, за да предпази синовете си от ситуацията. „Опитвам се да ги защитя, защото това е най-важната мисия в живота ми“, казва тя пред списание ELLE. Допълва, че иска да осигури на децата си възможно най-нормалния живот и да им предостави детство, което не е свързано с драми, папараци и таблоиди.

Относно преместването си от Барселона в Маями, Шакира казва, че го е направила, за да намери щастие и да започне нова глава от живота си. Обяснява, че първоначално е заминала за Испания, за да осигури на момчетата стабилност и в момента ще търси същото в Америка. В страната на неограничените възможности тя ще получи подкрепа от семейството и приятелите си, които живеят там и от дълго време я канят да се премести.

Шакира помоли папараците да щадят децата ѝ след раздялата с Пике

Шакира се сбогува с Барселона и благодари на испанските си фенове с прочувствено писмо

Шакира печели фенове с песните си срещу Пике, но как те влияят на футболиста?

Изпълнителката благодари на всеки, който е бил до нея по време на живота ѝ в Барселона и споделя, че именно там е научила, че приятелството е по-стабилно от любовта. „Благодаря на всеки, който ме окуражаваше, бършеше сълзите ми, вдъхновяваше ме и ми помогна да порасна. Благодаря на испанската публика, която винаги ме обвива с грижа и лоялност“, написа Шакира в прощалното си писмо.

Пике и Шакира обявиха раздялата си в началото на юни миналата година, след като потвърдиха връзката си през март 2011 година. Двамата се запознават по време на снимките на видеото към песента Waka Waka, която се превърна в химн на Световното първенство по футбол през 2010 година в Южна Африка.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари