IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира печели фенове с песните си срещу Пике, но как те влияят на футболиста?

16 март 2023 14 50

Спортистът си пожела само децата му да са здрави

Снимка: БГНЕС

Раздялата между Жерар Пике и Шакира се превърна в непрекъсната провокация между бившите влюбени.

Певицата не може да прости на футболиста за многото му изневери и за това, че я замени с младата, едва 23-годишна Клара Чиа.

Колумбийската звезда с над 82 милиона последователи в Instagram няколко пъти провокира новата двойка с песни за Пике, като последната BZRP Music Sessions Vol. 53 счупи 14 световни рекорда на „Гинес“. Тя разказа в шоуто на Джими Фалън как се е сближила със сценичния си партньор Bizarrap.

За песента си Шакира коментира, че е станала химн за жените по света, а самото написване на текста ѝ е помогнало да преживее по-леко тежката раздяла с бащата на децата ѝ.

„Ти замени Ferrari за Twingo. Ти замени Rolex за Casio“, изпя звездата като посланието бе отправено именно към футболиста. Пике от своя страна запази самообладание и се качи на Twingo. Също така смени луксозен Rolex и подноси часовник от масовата марка Casio.

По време на ново интервю по испанското радио RAC1 водещите попитаха Жерар Пике дали е чувал песента на Шакира за горчивата им раздяла. „Да, очевидно“, отговори играчът и добави: „Не искам да говоря за това.“

„Съжалявам, вече се качих на друг самолет. Няма да се върна, не искам да бъда разочарована отново. Работиш толкова усърдно, за да се преструваш на шампион, а когато имах нужда от теб, показа най-лошата си страна. Вълк като мен не е за хора като теб. Надраснах те – затова ти и момичето сте същите като себе си“, изпя Шакира в песента, като отбеляза, че е по-добра от две 22-годишни.

По-късно интервюто с Пике се обърна към възпитанието на двете му деца от Шакира – 10-годишния Саша и 8-годишния Милан: „Ние сме отговорни. Родителите трябва да пазят децата си. Всеки сам взема решенията си. Вече не ми се говори. Просто искам децата ми да са здрави. Винаги съм имал близки отношения със синовете си. Нищо не ме прави по-щастлив от тяхното щастие“.

Спортистът също така продължава да държи на Клара, която запозна вече с родителите си и дори заедно изкараха последните празници по Коледа. От снимки, публикувани в социалните мрежи, се вижда, че новата притежателка на сърцето на Пике е добре приета от семейството му.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари