IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира за трудната година след раздялата с Пике: Трябваше да се справям с много гадости

13 март 2023 15 00

Изпълнителката счупи 14 рекорда с песента, посветена на бившия ѝ любим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шакира е преживяла доста трудна година след раздялата си с футболиста Жерар Пике, но това не ѝ попречи да създаде песен, счупила цели 14 рекорда на Гинес.

46-годишната изпълнителка се появи в шоуто на Джими Фалън преди няколко дни, където обсъди хита си Bzrp Music Sessions, vol. 53 и как се е сближила с дуетната си половинка Bizarrap след проекта. По думите на Шакира, песента бързо се е превърнала в химн за много жени по света. Допълва, че писането на текста е било изключително важно за нея след преживяната тежка раздяла през юни 2022 година.

„Това бе здравословният начин да използвам емоциите си“, обясни колумбийската звезда.

Bzrp Music Sessions, vol. 53 е основно насочена към раздялата между Шакира и Жерар Пике, които бяха заедно 13 години и имат две деца. Двамата никога не са били сгодени, нито пък са говорели за сватба, но винаги са се подкрепяли и често можехме да видим изпълнителката на мачовете на своя любим, докато той играеше за футболния клуб „Барселона“. Очевидно обаче любовта им се изчерпа, а главна заслуга за това, според текста на Шакира, има самият Пике, който се влюбва в друга жена.

В момента Жерар излиза с 23-годишната Клара Чиа, като двамата вече официално обявиха връзката си в социалните мрежи. Младата дама бе сравнена с часовник Касио и автомобил Туинго, докато Шакира се определи за Ролекс и Ферари. Другата част от песента е насочена към Пике, като бившата му приятелка го обвинява, че пред света се е определял за шампион, но не е бил до нея, когато тя е имала най-голяма нужда от него.

По време на интервюто си с Джими Фалън, Шакира сподели, че след пускането на песента, е имала чувството, че феновете ѝ вече ги няма. Постепенно обаче мнението ѝ е променено, след като Bzrp Music Sessions, vol. 53 се превръща в истински хит и вълна от подкрепа започва да залива изпълнителката. Пике пък попада под ударите на критиците, които недоумяваха как някой може да изпусне жена като Шакира.

„Имам армия от дами, които са преминали през същото нещо като мен, които мислят като мен, които се чувстват по същия начин като мен, които е трябвало да се справят с всичките гадости, с които и аз“, казва тя.

Изпълнителката допълва, че е написала песента за самата себе си, но в същото време е знаела, че по света има много жени, които също имат нужда от подобен текст и някой, който да каже това, което всяка една от тях си мисли.

Шакира разкри, че 10-годишният ѝ син Милан я е насърчил да си партнира с Bizarrap за създаване на световния хит. Момченцето е било сигурно, че двамата ще създадат парче, което ще оглави класациите. Милан дори се свързва с мениджър на майка си, като го моли да свърже Шакира с дисководещия. Оказва се, че синът на Шакира има шесто чувство и песента наистина се превръща в световен хит.

Bzrp Music Sessions, vol. 53 чупи цели 14 рекорда на Гинес, превръщайки Шакира в носител на цели 17 рекорда в известната книга. Сред историческите постижения са първата жена, която дебютира в топ 10 на Billboard Hot 100 с испанска песен, първата жена, която измества себе си от върха в латиноамериканската класация на Billboard и много други.

Шакира и Пике, които са родители и на 8-годишния Саша, обявиха раздялата си през юни 2022 година след 13 години заедно. Двамата се запознават през 2010 година, когато футболистът участва в заснемането на клипа към песента Waka Waka преди Световното първенство в Южна Африка. Връзката си потвърдиха няколко месеца по-късно.

Как Шакира реагира на снимката на Пике с новата му избраница?

Трагикомично: Жерар Пике се заяде с Шакира като подкара Twingo и подноси Casio

Шакира проговори след раздялата с Жерар Пике

Докато Пике се наслаждава на новата си връзка с Клара Чиа, то Шакира продължава да пише песни за раздялата. Наскоро излезе парчето TQG с Карол Джи, където се пее за жена, която наблюдава как партньорът ѝ продължава напред с живота си.

„Да те виждам с новата ме нарани, но вече се оправих. Това, което преживяхме, го забавих и това те обиди. Животът ме подобри и вече не си желан тук. Видях какво казва гаджето ти за мен, не се ядосвам, смея се“, пее Шакира.

В хита си Bzrp Music Sessions, vol. 53 пък тя казва, че е била твърде добра за Пике и затова той си намерил човек точно като него. Пожелава му всичко най-добро с новото му гадже, но му напомня, че струва повече от две дами по 22 години.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари