IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Фъргюсън се изпусна за термина на принцеса Юджийн

22 май 2023 10 50

Разкри подробности за бременността на дъщеря й

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Юджийн трябва да роди до края на май. Макар самата тя да не е коментирала подробности за датата, нейната майка се изпусна в новото си интервю. Пред ¡HOLA! TV Сара Фъргюсън разкри, че очаква третото си внуче много скоро. 

„Е, все още не знаем какво е“, казва тя за пола на бебето, което ще е второ дете за Юджийн и нейният съпруг Джак Бруксбанк. 

„Но бебето трябва да се роди до края на май, аз мисля. Така че е всеки момент“, допълва Фъргюсън. 

Бившата херцогиня на Йорк е на 63 и вече има две внучета. Освен синът на Юджийн - Август, принцеса Беатрис има момиченце на име Сиена. 

Сара - баба на всички времена 

Разказвайки за отношенията с дъщерите и внуците си, Фъргюсън разкрива, че е „една от най-добрите баби на всички времена“. 

По думите на бившата жена на принц Андрю, тя мисли точно като 3-годишно дете, тоест - угажда на малчуганите. 

На въпрос дали написала още една детска книга след раждането на третото внуче, тя отговаря, че едва ли ще го направи, поне на този етап. 

„Написала съм 48 детски книги... И така, сега наистина искам да напиша книга за футбол. Следователно, аз съм в стаята с футболни топки и ще пиша за подскачаща футболна топка“, коментира тя с усмивка. 

След коронацията – Сара Фъргюсън прави свой подкаст

Защо Сара Фъргюсън и принц Андрю продължават да живеят заедно?

Сара Фъргюсън готова да подкрепи принц Андрю, ако го изгонят

Юджийн съобщи радостната вест през януари 

Припомняме, че на празничния уикенд по случай коронацията на Чарлз III Сара Фъргюсън се събра с дъщерите си, за да се включи в тържествата на британците. Тогава Юджийн бе облечена с рокля, прилепнала по тялото и си пролича, че е в напреднала бременност. 

Припомняме, че принцесата обяви, че чака второ дете през януари 2023-а. „Толкова сме развълнувани да споделим, че това лято ще има ново попълнение в нашето семейство“, написа половинката на Джак Бруксбанк в Instagram и показа как нейният син я гали по корема. 

Сара и бившият й мъж - принц Андрю, очакват с нетърпение своето внуче. Те се надяват да го отглеждат в Royal Lodge, Уиндзор. Въпреки желанието на Чарлз, неговият брат все още не се е изнесъл от там, за да отстъпи имота на Уилям и Кейт. 

За още новини от света на кралското семейство на Великобритания последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари