IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Фъргюсън готова да подкрепи принц Андрю, ако го изгонят

6 март 2023 18 00

Бившата му жена разказа как глези коргитата на Елизабет Втора

БГНЕС

БГНЕС

Сара Фъргюсън застава плътно зад принц Андрю. Тя обяви, че е готова да го подкрепи финансово, ако го принудят да напусне имението Royal Lodge в Уиндзор. С това и самата тя ще трябва да си събере багажа и намери друго място за живеене.

В интервю за списание Hello, майката на принцесите Беатрис и Юджийн обяснява какво ще стане, ако кралят помоли брат си да се премести.

„Това наистина зависи от херцога и Негово Величество“, каза Фъргюсън, която макар да е разведена с принца, продължава да живее под един покрив с него.

„Всичко, което ще кажа е, че в продължение на много години... наистина се стремях да се грижа за момичетата си и да допринасям за живота на семейство Йорк. Напоследък те (вестниците) казват, че това е нечестно от страна на Андрю да пита това или онова“, споделя тя пред изданието.

Сара изтъква, че откакто принц Андрю е лишен от правото да бъде пълноправен член на британския кралски двор, той не получава пари от данъкоплатците на Острова. Ето защо се налага да се издържа сам.

Сара Фъргюсън,

БГНЕС

„И аз съм в позиция, в която мога да подкрепя него и останалата част от семейството чрез работата си. И наистина съм доволна и съм горда да го направя“, продължава бившата херцогиня на Йорк.

Сара Фъргюсън заснема специална фотосесия в парка към хотел в Бъркшър. Там тя позира с двете коргита на покойната кралица, за които се грижи от няколко месеца. И споделя откровено за това какво я вдъхновява да пише, защо за нея семейството е всичко и как приема новината, че ще си има още едно внуче.

Просто писателката Сара

„Мисля, че придобиването на увереност в писането ми даде нещо, което е само мое. Това не е херцогинята, не е Фърги, не е най-добрата приятелка на Даяна. Не е снахата на кралицата. Това е Сара“, обяснява Фъргюсън.

Този месец писателката издаде своята нова историческа книга, която носи името A Most Intriguing Lady. Именно с парите от продажбите тя ще може да подсигури своя нов дом.

Фърги – горда баба и майка на две прекрасни дъщери

В своето интервю за Hello бившата жена на принц Андрю говори за своите две наследници, една от които е бременна отново.

„Казвам, че наистина обичам да бъда баба, но съм толкова горда с моите момичета. Ние сме наистина силно, сплотено семейство“, коментира тя, обяснявайки каква е като баба на две внучета – момче и момиче.

Подаръците, които винаги радват: Сара Фъргюсън с коргитата на кралицата

Сара Фъргюсън за кучетата на Елизабет II: Те са национално наследство

Сара Фъргюсън с вдъхновяващ пост за кралицата

По думите на Сара, нейната бременна дъщеря Юджийн е феноменална. „Тя изглежда страхотно и аз наистина се гордея с нея, че успя да работи толкова усърдно, колкото и в Hauser & Wirth“, допълва тя.

Фъргюсън посочва още, че принцесата е страхотна майка за сина си Август, който е на 2. И е сигурна, че ще се справи отлично и с грижите за втората си рожба.

Коргитата на Елизабет Втора – глезени от Сара

Фъргюсън заснема фотосесия с Муик и Санди – кучетата, които покойната кралица отглеждаше с много любов. Сега те са при нейната бивша снаха, която призна, че определено ги глези много.

„Коргитата са много мили, много учтиви и добре обучени. Аз съм им любимец, но всички винаги казват, че е само защото ги храня с кости в сос“, казва тя за двете животинки с къси крачета.

Майката на принцесите Беатрис и Юджийн, която е кучкарка по сърце, посочва, че обича всичко в коргитата и най-много да ги разглези още повече.

За още новини от света на кралското семейство на Великобритания последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари