IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Фъргюсън с вдъхновяващ пост за кралицата

6 юни 2022 14 50

Бившата на принц Андрю показа уважение към нея

БГНЕС

БГНЕС

Сара Фъргюсън с вдъхновяващ пост за кралицата. Няколко дни Великобритания отбелязва нейната платинена годишнина. След първите официални тържества, много членове на британския кралски двор поздравиха Елизабет Втора. Сред тях бе и бившата жена на принц Андрю, която показа уважение към майка му.

Майката на принцесите Юджийн и Беатрис е избрала да сподели детска снимка на монарха. И с нея не само да ѝ честити за 70 години, прекарани на трона, но и да докаже за пореден път, че тя има голямо сърце. И голяма част от него е за животните, които тя обича от малка.

„Колко вдъхновяващо е да видиш страната, обединена в честването на Вашата изключителна отдаденост на дълга, службата и непоколебимостта“, казва тя за кралицата. И изтъква, че всяко нещо, с което тя се захване, го прави с доброта и безкористност – един добър пример за нейните деца и обществото.

Сара Фъргюсън не пропусна да благодари на Елизабет Втора. Дори и след своя развод, тя поддържа добри отношения с нея и присъства на много от семейните чествания.

Много от последователите на херцогинята на Йорк се присъединиха към пожеланията по случай юбилея. И харесаха снимката, на която британският монарх гали едно от своите коргита.

Сравниха Елизабет Втора с принцеса Шарлот

Освен похвалите към Сара за това, че за пореден път показва почитта си към кралицата, мнозина изтъкнаха, че Елизабет Втора има поразителна прилика с принцеса Шарлот. И наистина, ако се вгледате в ретро кадъра, споделен от Фъргюсън, ще откриете приликите между двете. Както се казва:

„Кръвта вода не става!“.

„Нейно Величество и принцеса Шарлот изглеждат като близнаци“, Уау! Виждам Шарлот на тази снимка!“, „Шарлот е двойничка на кралицата!“, коментират те.

Според някои, 7-годишната дъщеря на принц Уилям и съпругата му Кейт има сходни черти на лицето с нейната прабаба. Например очите и носа. Да не говорим за идентичното облекло на някои стари снимки.

принц Уилям,

Getty

На Острова не за първи път казват, че принцесата е копие на Нейно Величество. Още през 2021 г., когато принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха семейна снимка в Instagram, феновете отново говориха за това.

Освен единствената дъщеря на херцога и херцогинята на Кеймбридж, Елизабет Втора ще празнува и с децата на Хари и Меган. Те пристигнаха специално за нейния празник от САЩ. А и преди броени дни малката Лилибет, кръстена на монарха, стана на една година. Това е друг повод, който ще събере на едно място всички внуци и правнуци на кралицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари