IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс страда от психично разстройство

23 май 2023 10 50

Актрисата каза, че никога не е обичала тялото си

Снимка: БГНЕС

Меган Фокс е една от най-красивите актриси в Холивуд. Зад нея има много работа върху себе си: тренировки във фитнеса, козветични процедури и терапия с психолог. В същото време филмовата звезда споделя, че никога не е обичала фигурата си.

Меган даде интервю за ET Online, където призна, че страда от психично разстройство. Лекарите са я диагностицирали с телесна дисморфия. Това е заболяване, при което човек е прекалено загрижен за незначителен дефект или особеност на фигурата си.

 „Никога наистина не се виждам така, както ме виждат другите хора. Никога не е имало момент в живота ми, когато съм обичала тялото си “, призна тя.

Според Меган ѝ е трудно да приеме своите недостатъци и комплекси. Тя вярва, че нейното „пътуване към себелюбието“ ще бъде дълго за нея.

В допълнение, актрисата не харесва, когато хората на първата среща се фокусират върху нейния външен вид. „Бих искала всички да забележат аурата ми, защото имам аура на дъгата и тя е специална“, добави Фокс.

Също така звездата премина и през трудности в личния си живот. Тя имаше проблеми във връзката си с Machine Gun Kelly. Все пак стана ясно, че двамата работят по отношение на връзката си и тя започва да се хармонизира.

Двамата се появиха за първи път заедно на светско събитие за последните месеци, през които се горовеше за раздялата им. Те бяха на събитие на списание Sports Illustrated Swimsuit.

Меган участва в броя със стилна фотосесия, в която показва прелестното си тяло ( което тя не харесва) като остава по бански.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари