IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След проблемите в любовта – Меган Фокс и Machine Gun Kelly заедно на червения килим

19 май 2023 16 30

Двамата се опитват да задържат връзката си

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Machine Gun Kelly и Меган Фокс може би вървят към заздравяване на отношенията си след месеци на проблеми и предизвикателства.

Рок изпълнителят беше забелязан на червения килим за официалното публикуване на новия брой на списанието Sports Illustrated Swimsuit, на чиято корица застава любимата му актриса. Това е първият път, в който двамата са заедно на светско събитие след слуховете за раздяла през последните месеци.

Въпреки че появата на Меган и Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, определено предизвика интерес, главният герой на вечерта беше Фокс. Тя продължи традицията от фотосесията за Sports Illustrated Swimsuit, показвайки сексапилност и стил. На страниците на списанието актрисата облича няколко различни бански, които описват чудесно извивките ѝ, а на корицата позира с едва забележима верижка, направена от черупки.

Меган Фокс

Снимка: Getty Images

На червения килим Фокс реши да покрие малко повече тялото си, но не прекалено. Тя носеше прозрачна черна рокля с дълги ръкави, която разкриваше изваяния ѝ торс. Черната сатенена пола с ниска талия се спускаше до пода, а късият шлейф я следваше, докато Меган позираше от различни ъгли за камерите.

Вместо типичната си черна коса, актрисата дебютира дълги кестеняви кичури. Що се отнася до грима, екранната звезда не се отклони от емблематичния си блясък, очертавайки очите в черно, а клепачите бяха поръсени с кафяви сенки. Устните бяха обсипани с розов гланц, а чертите на лицето бяха подчертани с бронзираща пудра. За да контрастира черната си рокля, Меган лакира ноктите си в розов нюанс.

От своя страна, Бейкър беше пълна противоположност на приятелката си, поне що се отнася до цветовата гама. Той заложи на изцяло бял костюм с бяла риза, разграничавайки се от типичните си провокативни тоалети, с които сме свикнали да го виждаме. Косата му също не беше в странен цвят, а в естественото си русо, като част от кичурите стигаха дори под очите на рапъра.

Machine Gun

Снимка: Getty Images

Въпреки че Меган и Колсън изглеждаха да са в добри отношения, те не позираха заедно, като актрисата не носеше годежния си пръстен. Двамата все пак успяха да се засекат на червения килим и размениха няколко усмивки и прегръдки, които бяха заснети от фотографите.

Когато беше попитан за фотосесията на Фокс за Sports Illustrated Swimsuit, Бейкър я описа само с една дума – секси. Той се качи на сцената в края на вечерта заедно с Травис Баркър, за да изпълнят няколко песни. Двамата бяха в добро настроение, като често се шегуваха и се забавляваха с гостите.

Това е вторият път, в който Меган и Колсън дават поводи за надежда на феновете си. През април те бяха забелязани да се държат за ръце и да се усмихват, разхождайки се по плажа в Хавай. Ваканцията им се случи два месеца, след като актрисата намекна за възможна раздяла, премахвайки всички снимки с годеника си от Instagram и публикувайки странно съобщение.

По това време източник сподели, че двамата преминават през труден период и имат нужда от време, за да решат как да продължат и дали са готови да останат заедно. „Имало е моменти, в които те не си говорят. Толкова е лошо“, казва близък до двойката.

Меган Фокс и Machine Gun Kelly спасяват връзката си с брачен консултант

Меган Фокс намекна за раздяла с Machine Gun Kelly, изтри всичките им общи снимки

Меган Фокс и Machine Gun Kelly със слухове за проблеми във връзката

Друг източник обясни, че Фокс и Бейкър все още поддържат връзка и се опитват да преминат през трудностите. По думите му, само времето ще покаже дали двамата са готови да бъдат заедно, но за момента този изход изглежда по-невероятен.

Двойката потвърждава връзката си през юли 2020 година. Годежът идва през януари миналата година, но плановете за сватба продължават да се отлагат.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари