IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс и Machine Gun Kelly спасяват връзката си с брачен консултант

21 февруари 2023 08 30

Двамата не са женени, но търсят помощ от специалист

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Меган Фокс и Machine Gun Kelly бяха забелязани за първи път заедно след слухове за турбуленция във връзката им, намек от актрисата за изневяра и изтриването на нейния профил от социалните мрежи.

36-годишната Фокс създаде повод за дискусия между феновете си, след като публикува селфи със странно описание. „Можеш да усетиш лъжата, тя е в устата ти“, написа Фокс. Феновете веднага започнаха да спекулират какво точно се е случило в живота ѝ, като обвиниха Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, в изневяра. Един от потребителите дори посочи, че рапърът е изневерил с китаристката Софи Лойд, която е част от екипа му. Фокс обаче отговори по още по-странен начин, пишейки под коментара: „Може аз да съм имала нещо със Софи“.

В TikTok пък се тиражира версията, че Бейкър е изневерил по време на турнето си не с жена, а с мъж, чието име не се споменава. Самият рапър запазва мълчание по случая, като все още има налични снимки с Фокс в профила си в Instagram. Той обаче пристигна сам за изпълнението си на партито на Sports Illustrated. Според слухове, Фокс е трябвало да го придружи, но в последния момент двамата се скарали жестоко и тя отменила плановете си.

„MGK не беше готов за изпълнение след всичко това. Не беше на себе си, а цялата му банда изнесе шоуто на раменете си. Това не беше като другите му представления и определено не беше нещо, което хората очакваха от него. Микрофонът му се развали по средата на Bloody Valentine, което още повече го раздразни“, казва източник от събитието.

За да станат нещата още по-напрегнати, преди да изтрие профила си, Меган Фокс отследва годеника си и започна да следва Еминем. Двамата рапъри имат дълга и известна битка помежду си, която започва от 2012 година. Тогава Бейкър се опитва да направи комплимент на дъщерята на Еминем, 16-годишната тогава Хейли Джейд, но това никак не се харесва на баща ѝ.

Сега обаче Фокс и Бейкър дадоха лека надежда на феновете си, че всичко помежду им може да се оправи. Двамата бяха забелязани да напускат сградата на брачен консултант, видимо емоционални. От снимки, публикувани от Daily Mail, се вижда, че 36-годишната актриса дори плаче, а от годежния ѝ пръстен няма и следа.

Двамата били забелязани да си говорят, докато са влизали в паркинга, след което обаче си тръгнали с различни коли в различни посоки. Смята се, че са прекарали два часа и половина на терапия със специалист.

Списание People съобщава, че годежният пръстен е бил свален още през уикенда след големия спор между двамата. „Не са прекратили официално годежа, но Меган е без пръстен. И преди са имали разногласия, но сега нещата изглеждат доста по-сериозни“, казва близък до звездите.

Нов ден, нова прическа и нова снимка по бельо за Меган Фокс

Machine Gun Kelly и Меган Фокс отпразнуваха година от годежа си

Меган Фокс си търси приятелка

В началото на месеца всичко изглеждаше прекрасно между Фокс и Kelly. Актрисата дори сподели емоционално съобщение до годеника си, поздравявайки го за номинацията му за най-добър рок албум на тазгодишните „Грами“. Изпълнителят загуби от Ози Озбърн, но това не попречи на Фокс да покаже колко се гордее с него.

Актрисата написа, че се радва да гледа как MGK се превръща в по-добър човек и целият този процес е много по-удовлетворяващо преживяване, отколкото притежаването на която и да е награда. „Надявам се един ден да се видиш така, както аз те виждам. Обичам те и ще запазя този спомен за теб завинаги“, пише още тя.

През януари пък двойката отпразнува една година от годежа си, но очевидно сватбата ще се отложи още малко.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари