IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Machine Gun Kelly и Меган Фокс отпразнуваха година от годежа си

13 януари 2023 18 00

Двамата все още нямат ясен план за сватбата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Докато повечето хора празнуват годишнини от сватбата, то Machine Gun Kelly и Меган Фокс решиха да отбележат такава от годежа си.

Без ясни планове за церемонията, след която официално ще станат семейство, влюбените се радват на съвместния си живот и празнуват всеки един повод, който е свързан с любовта им. Именно затова Machine Gun Kelly сподели снимка в социалните мрежи, на която за пореден път показа пръстена с два диаманта, който подари на Фокс точно преди година.

„Една година под баняновото дърво“, написа той върху кадъра, намеквайки за растението, под което предложи брак на приятелката си. Дървото има специално значение и за двамата, тъй като именно под него пламва искрата им, която все още не е изгаснала. Миналата година Фокс беше изненадана, когато любимият ѝ я заведе на точното място, на което са прекарали най-много часове заедно, падна на коляно и ѝ поднесе специалния пръстен.

Бижуто, на което Фокс не успя да откаже, е направено със специалното участие на Kelly, който малко по-късно обясни значението му. Пръстенът е създаден с два скъпоценни камъка, които символизират рождените бижута и на двамата – емералд за нея и диамант за него. Те са поставени върху халка с бодли, за да може Меган да усеща болка, ако някога иска да свали пръстена.

„Всичко това създава две половини на една душа, създавайки картината, която е нашата любов“, каза рапърът в емоционална публикация, с която показа по-близък план на годежния пръстен.

Фокс също зачекна темата за баняновото дърво в своя пост за годежа. „През юли 2020 година седяхме под баняновото дърво. Пожелахме си магия. Не подозирахме каква болка ще изпитаме заедно за толкова кратък период от време. Не знаехме колко работа и жертви ще изиска тази връзка, но бяхме интоксикирани от любовта“, написа актрисата.

Меган допълни, че любовта ѝ с Kelly е била изпълнена с преминаване през ада, много смях и завършва с предложение само година и половина след запознанството им. „И както във всеки един предишен и следващ живот, аз казах Да... и след това пихме от кръвта си“, завърши тя.

В първото им общо интервю като двойка, актрисата нарече рапъра „огнен близнак“ и разкри, че връзката помежду им е била усетена мигновено, когато се запознават на снимачната площадка на филма Midnight in the Switchgrass през 2020 година.

Макар детайлите около сватбата да са все още неясни, едно е сигурно – Пийт Дейвидсън ще бъде един от шаферите, като се очаква към него да се присъедини и Травис Баркър, който е близък приятел на младоженеца.

Тя е огън, а той – викинг: Меган Фокс и Machine Gun Kelly на червения килим

Горещата Меган Фокс: Чакай, чакай, аз имам деца?

Миналия месец обаче феновете бяха доста объркани, след като Фокс сподели снимка, под която написа, че си търси приятелка и очаква предложения на лично съобщение. Machine Gun Kelly веднага се включи в коментарите и заяви, че приятелката му няма да може да смогне на офертите.

Актрисата отдавна говори открито за своята сексуалност, като се определя за бисексуална. „Смятам, че всички хора са родени като бисексуални и правят своя избор заради натиска на обществото“, допълва Фокс.

Ако някога се омъжи за Machine Gun Kelly, това ще е втори брак за Меган. Тя беше съпруга на Брайън Остин Грийн, от когото има и трима синове – Ноа, Бодхи и Джърни. От своя страна годеникът ѝ е баща на 13-годишната Каси Колсън, която споделя с бившата си приятелка Ема Кенън.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари