IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов на всички фронтове: Меган Фокс и Machine Gun Kelly с общи лакове

6 декември 2022 10 40

Двамата пускат колекция, вдъхновена от любим на актрисата дизайн

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс и Machine Gun Kelly имат навика смело да показват любовта си в социалните мрежи или на червения килим, като веднъж дори бяха буквално свързани един с друг чрез златна верижка. Сега обаче те изкачват още едно ниво към отдадеността за цял живот, влизайки в общ бизнес, вдъхновен от една от споделените им страсти – маникюра.

Преди дни стана ясно, че Фокс и Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, ще пуснат на пазара обща колекция лакове за нокти, която ще е под шапката на марката UN/DN Laqr, собственост на рапъра. Това беше дългоочаквана стъпка, след като влюбените често се координираха в маникюра си и дори бяха с еднакви нокти, когато обявиха годежа си.

„Колекцията е вдъхновена от някои от любимите ми кристали и скъпоценни камъни“, споделя Фокс пред Allure. Допълва, че обича да носи бляскави тонове, тъй като те се отразяват на естествения ѝ цвят. Колекцията също така отразява естествения цвят и на променящите се сезони, както и интереса на Фокс към астрологията. „Зимата е време за всички видове хибернация или обръщане към душата. Това е време на затишие, а не време на нарастване“, казва още актрисата.

През зимата Фокс често посяга към камъни и кристали, с които да допълни любимите си цветове лакове. По думите ѝ, тези конкретни нюанси отразяват камъните, които ѝ помагат през сезона – лапис лазули и малахит заземяват и защитават. Те предпазват от психически атаки и работят добре за възвръщане на увереността. Що се отнася до това дълбоко, бляскаво червено, което има в колекцията, Фокс казва, че рубинът е чувствен камък и е много необходим за поддържане на страстта по време на определени транзити на планетите.

Говорейки за марката UN/DN Laqr, тя е унисекс и подходяща за всеки, независимо от неговата сексуална или полова ориентация. По думите на Бейкър, лаковете подчертават себеизразяването, като насърчава клиентите си да не се депресират от счупен или несъвършен маникюр, защото именно това ще ги отличава от тълпата. Оттук идва и името на марката Undone, което означава „незавършен“.

От марката споделят, че новата колекция е създадена от любимите лечебни кристали и скъпоценни камъни на Меган Фокс. Цветове като лапис лазули, синьо и малахитовозелено, което всъщност е вдъхновено от изумрудения годежен пръстен на актрисата, са създадени, за да помогнат за приземяването и защитата на своя носител, докато рубиненочервеното е предназначено да разпалва страстта. Цялата линия съдържа нюанси, които помагат на човека да се концентрира, докато показва себе си чрез любим цвят. Тук са включени лакове като Twin Flame, Third Eye и Past Life.

В колекцията можете да намерите общо пет цвята лакове. Twin Flame е матово рубиненочервено, Past Life се отличава с електриково кралскосиньо, Brutal Honesty е емералдовозелено с металик ефект, Third Eye е лавандулов нюанс с бляскав завършек, а Deep Breath е блясък на лунен камък с преливащи се бляскави ефекти.

Лаковете не се продават отделно, а са събрани в обща кутия, която се продава за 90 долара. Ако не искате толкова много цветове, може да изберете по-оскъдната версия с три нюанса, която е на цена от 56 долара.

„Цветовете имат много общо с нашето настроение, така че избрах такива, които ще ви позволят да се чувствате центрирани, с ясно виждане и секси“, обяснява Фокс.

Няма драма: Меган Фокс изпратила подарък за бебето на Брайън Остин Грийн

Култовата брюнетка Меган Фокс дебютира руса коса с розови нюанси

Меган Фокс и Machine Gun Kelly продължават със странностите на червения килим

Макар колекцията да е изцяло дело на актрисата, Machine Gun Kelly все пак се появява в част от рекламните материали, показвайки лакираните си нокти. На една от снимките той е избрал кралскосиньото на Past Life, а годеницата му е заложила на зеленото на Brutal Honesty. По думите на Фокс, това е любимият ѝ лак не само защото се комбинира чудесно с годежния ѝ пръстен, но и защото има „силна сексуална енергия, която ми помага да се чувствам свързана със сърцето и истинските ми желания“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари