IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Екстремен есенен сексапил от Меган Фокс

30 септември 2022 10 30

Наскоро актрисата предизвика и слуховете, че си е сложила нови импланти в гърдите

Getty Images

Getty Images

Меган Фокс остава една от безспорните кралици на ежедневното секси облекло. Последният тоалет на актрисата доказа, че когато става дума за есенна мода, може да сте хем готини, хем да не ви е студено. С последната си модна визия определено Меган остави много малко на въображението, появявайки се в доста изрязани панталони, които повече разкриваха, отколкото да прикриват плътта ѝ.

В момента актрисата придружава годеника си MGK. на неговото турне в Европа. Преди два дни двамата се появиха заедно в Милано, Италия. като Меган беше облечена в страхотни кожени панталони с връзки и изрязано бюстие в армейски зелен цвят, червена шапка и карирана риза в зелено и червено.

Звездата от „Тялото на Дженифър“ позира за Instagram вчера в същия тоалет като написа до своите секси снимки следното: „Приятели, които не разбирате… наистина е трудно, когато единственото нещо, което някой забелязва у теб, е колко си умна.“

Вероятно 36-годишната брюнетка се позоваваше на вълната от коментари, които получи по-рано този месец по отношение на тялото си, като много фенове се запитаха дали Меган не е преработила гръдните си импланти, след като видяха нейни секси снимки в искрящ, сребрист сутиен, с който беше облечена на тържеството за рождения ден на Бионсе.

Годеникът на звездата Machine Gun Kelly все още не е коментирал нейните панталони, но наскоро демонстрира своя персонализиран куфар на марката Louis Vuitton, украсен с препратки към връзката на двойката, включително техните съвпадащи татуировки на вуду кукли, техните рождени дати, фразата „twin flames“ и много други.

До последните си снимки в социалната мрежа, Фокс включи снимка от книга, от която беше подчертала един цитат, който гласи горе-долу следното: „Една от многото разлики между знаменитостите и героите, е че първите живеят само за себе си, а вторите живеят, за да изкупят грешките на обществото.“

Последната поява на Меган и музиканта MGK (чието истинско име е Колсън Бейкър) идва само седмици след като се разпространиха слуховете, че двамата са се разделили. След появата на тези слухове различни източници отхвърлиха всички твърдения за раздяла. „Към момента Меган и MGK са щастливи заедно, независимо от спекулациите“, каза източник пред Entertainment Tonight. „Напоследък и двамата бяха супер заети по отношение на работата и личните си дела, тъй като имат и собствени деца, за които трябва да се грижат“, добави източникът.

Факт е обаче, че плановете за сватба на двете звезди засега са в пълен застой.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари