IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за лятото: Меган Фокс вече не е розовото Барби

5 юли 2022 16 30

Актрисата смени и дължината

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Поговорката гласи, че жената си сменя цвета и дължината на косата, когато срещне нов мъж, но това очевидно не важи за Меган Фокс. Актрисата е в стабилна връзка с Machine Gun Kelly, но това не ѝ пречи да си прави експерименти с визията. А лятната ѝ промяна дойде точно навреме, за да ни вдъхнови за следващото ни посещение в салона.

През последните няколко месеца Фокс ни представи няколко различни прически, всяка от които беше безупречна. Видяхме я с бретон, с класически вид от Златната ера на Холивуд, както и със стегнат кок, от който се спускаха само два кичура, рамкиращи лицето. Съвсем наскоро звездата изненада всички ни, когато се появи на червения килим с розова коса, която беше в съответствие на тази на приятеля ѝ Machine Gun Kelly. Пастелният момент обаче не се задържа дълго, като Меган се завърна към класическата си визия – черна коса, но този път е с нова прическа.

Фризьорът на Меган, Димитрис Джанетос, сподели нейна снимка в Instagram, на която актрисата се подвизава с шикозна прическа, отметната на една страна. Това е пълна промяна от скорошните визии, при които косата на актрисата беше разделена по средата на две равни части. Прическата е оформена на къдрици и е значително по-къса от обикновено.

Всъщност Димитрис потвърди, че косата на Фокс е подстригана малко по-късно. „Меган. Къса и еластична за зашеметяващата Меган Фокс“, написа той под кадъра.

Макар че визията е прекрасна, има нещо, което феновете не спират да коментират и то е, че им липсва розовата коса на Меган. „Къде е розовата коса?“, „Да не би розовата коса да беше перука?“, „Явно розовото е било само перука“, пишат почитателите на актрисата. Един от тях дори се възхити как тя се е завърнала към тъмния цвят след розовия.

В случай, че сте пропуснали, Фокс изненада всички ни, когато се разходи по червения килим с розова коса, която беше в тон с тази на годеника ѝ Machine Gun Kelly. Двамата присъстваха на премиерата на документалния филм „Живот в розово“, разказващ за живота на рапъра. Засега не е ясно дали розовата коса е била перука, но сме склонни да вярваме, че Меган се е боядисала специално за филмовата премиера.

„Майка ти кърмила ли те е като малък?“

Всички сме задавали странни въпроси към половинката и сме получавали такива в замяна. Меган Фокс обаче достига нови висини с питането, което е отправила към годеника си Machine Gun Kelly. По време на опознавателната им фаза, двамата са преминали през всякакви теми, включително и детството, където Меган е имала специален въпрос.

„Майка ти кърмила ли те е като малък?“, попитала тя рапъра. Не се знае какъв е бил отговорът, но актрисата обясни в скорошно интервю защо ѝ е била тази важна информация. „Има много общо с психологията и характера на човек. Затова питам такива неща“, споделя тя от червения килим. Допълва, че по този начин разговорът се задълбочава и преминава на много по-сериозно ниво от въпроси за любимия цвят на другия или какви филми харесва.

По този начин Фокс успява да научи много за човека срещу себе си. „Ако ме познаваш и аз те познавам, няма как да не те питам за всеки един малък детайл от живота ти“, обяснява тя в интервюто.

Очевидно Колсън Бейкър, което е истинското име на Machine Gun Kelly, не се е стреснал от тези лични въпроси, защото през януари тази година предлага брак на Меган. Двамата демонстрираха колко добре се познават по време на викторина за списание GQ през октомври. Във видеото двамата преминават през теми за зодии, номер на обувка, прякори, любимо кафе, любими комикси и още много лични детайли.

Меган се справя толкова добре, че самият Колсън се изненада. „Ако ми беше партньор в Jeopardy!, щеше да спечелиш всяка една категория. Ти си алманах, енциклопедия и речник в едно“, каза той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари