IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко романтично: MGK носи колие с кръвта на любимата си Меган Фокс

16 февруари 2021 15 00

Преди години Били Боб Торнтън носеше кръвта на Анджелина Джоли около врата си

БГНЕС

БГНЕС

Machine Gun Kelly потвърди, че носи капка кръв от любимата си Меган Фокс на колие. Ексцентричният рапър публикува поредица от снимки с половинката си за Свети Валентин, включително и една на флакончето с кръвта на 34-годишната актриса.

30-годишният MGK привлече вниманието на феновете си на 14 февруари, когато написа в Instagram, че носи нечия кръв около врата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

„Нося кръвта ти около врата си“, написа MGK в поста си. Въпреки че той не е уточнил чия кръв има предвид, феновете му не се и съмняват, че тя принадлежи на Фокс, тъй като тя е единственият друг човек в неговата публикация. „Това е наистина романтично“, пише един от почитателите му.

Втори ги нарича „най-сладката двойка“, а трети сравнява двойката с бившите влюбени птички Анджелина Джоли (45) и Били Боб Торнтън (65), които в миналото също носеха свои капки кръв във флакони, направени на колиета. „Вие сте Анджелина и Били Боб на 2021 г.“, шегува се един последовател на рапъра.
MGK и Меган са заедно от началото на 2020 г., но връзката им бързо се задълбочи и тя вече е в развод с актьора Брайън Остин Грийн, от когото има трима сина. Рапърът редовно говори в медиите колко силна е любовта между него и Фокс, а тя пък сподели в едно интервю, че връзката им е изключително силна и е на духовно ниво.

Миналия месец, източник близък до двойката, разкри, че Меган е „отворена“ за нов брак със своя любим, веднага след като се разведе със съпруга си от 10 години.

„Те прекарват почти цялото си време заедно и вече се познават с децата на другия“, казва източникът пред HollywoodLife. „Тя винаги си е падала по лоши момчета с по-необичаен външен вид. Все пак MGK е доста различен от Брайън. Меган е много щастлива и влюбена.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

MGK ( преди 3 години )
Нося кулие с кръв от месечния и цикъл.Голям съм романтик.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар