IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тя е огън, а той – викинг: Меган Фокс и Machine Gun Kelly на червения килим

26 октомври 2022 12 30

Докъде стигнаха с плановете за сватба

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс и Machine Gun Kelly със сигурност знаят как да привлекат вниманието и го доказаха за пореден път в Ню Йорк преди ден. Двамата присъстваха на галавечерта на списание TIME със завиден стил и сексапил.

Когато известната двойка пристигна на звездното събитие, което събра на едно място забележителни фигури от редица индустрии, 36-годишната Фокс дебютира огнени медни кичури, които комбинира с плътна златна рокля от Maison Yeya с драматична цепка. Докато демонстрира трансформацията на косата си, която напълно се различава от характерните ѝ кафяви цветове, актрисата показа и кестеняво червило, драматични опушени сенки и бронзант, създаващ целунат от слънцето блясък.

Бъдещият ѝ съпруг беше доста по-екстравагантен в избора си на дрехи, обличайки черен латексов комплект, състоящ се от корсет без корсаж, прикрепен към чифт дълги ръкави и панталони със сребърна верижка. Рапърът, който показа богатата си колекция от татуировки по гърдите и торса, избра този път платиненорусата му коса да бъде частично оформена на кок, докато остави останалата част свободна.

На събитието на TIME ролите на Меган Фокс и Колсън Бейкър, както е истинското име на Machine Gun Kelly, сякаш бяха обърнати. Свикнали сме да виждаме актрисата с доста по-провокативни тоалети от златната рокля, а годеникът ѝ обикновено избира ярки цветове за дрехите си, но рядко показва толкова много плът на червения килим.

Говорейки за прическите, Фокс за пореден път доказва, че е привърженик на експериментирането и този път е напълно в есенните тенденции. Медните тонове са едни от най-популярните за сезона, сливайки се с пейзажа и падащите листа. Що се отнася до Бейкър, той веднага бе сравнен с викинг или представител на семейство Таргариен от „Домът на дракона“.

Това обаче не е първият път, в който годениците привличат вниманието. През лятото те присъстваха на премиерата на филма Life in Pink, разказващ за живота и кариерата на Kelly. За да спазят темата на вечерта, влюбените бяха избрали розовия цвят както за тоалетите, така и за косата си.

Фокс и Бейкър се сгодиха през януари тази година след двугодишна връзка. „Както във всеки един живот преди този, и във всеки следващ, аз казах „Да“. И след това пихме от кръвта на другия“, написа актрисата след предложението. Макар дата за сватбата все още да не е избрана, Колсън сподели, че в момента с годеницата му се опитват да намерят място, което да отговаря на артистичните им виждания.

Източник разкри, че плановете за церемонията се правят тайно от всички, след като бъдещите съпрузи са имали леки разногласия в миналото. „Те решиха проблемите си и работиха здраво, за да стигнат до този етап от живота си. Понякога борбата е доста жестока, като и двамата имат висоти и падения. Той полага всички усилия, за да бъде по-зрял. Не е лесен характер. Понякога на преден план излиза тийнейджърът в него“, казва близък до двойката.

Става ясно, че Бейкър обича да седи до късно и да ходи по партита, с което Меган Фокс не е много съгласна. „Имаше момент, в който на нея ѝ писна. Беше готова да се откаже заради глупостите му. Той обаче много я обича и именно затова реши да се промени. Иска да бъдат една щастлива двойка. Тя преминаваше през труден период, но нещата се обърнаха“, споделя още източникът.

Меган Фокс и Machine Gun Kelly продължават със странностите на червения килим

Проблеми в рая: Напрежение на червения килим между Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Меган Фокс е майка на три деца – Ноа, Бодхи и Джърни – които споделя с бившия си съпруг Брайън Остин Грийн. От своя страна, Machine Gun Kelly има 13-годишна дъщеря Каси, която е от връзката му с Ема Кенън.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

класика ( преди 1 година )
Елин Пелин е писал за тях - Ветъро...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
o ( преди 1 година )