IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни прически: Меган Фокс с нова смяна в цвета

6 октомври 2022 12 30

Актрисата гримира и годеника си Machine Gun Kelly

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Нов сезон, нов цвят за косата на Меган Фокс!

Актрисата, която не се страхува от промяна във визията, отново боядиса кичурите си, този път с намек към известен сериал по HBO. В социалните мрежи Фокс публикува снимка, на която позира в секси облекло от бежов корсет и дълга розова пола с висока цепка, допълнени от високи бежови ботуши, бежов тренч и малка бяла чантичка.

Това, което направи впечатление на феновете, освен описанието под снимката, беше новият цвят на косата на Фокс. Вместо розовото или черното, които свикнахме да виждаме през пролетта и лятото, този път актрисата заложи на русото. Промяната е дело на фризьора Димитрис Джианетос, който от дълго време се грижи за прическата на Меган и за тази на много други звезди. Цветът може да е нещо временно, но това, което най-много ни хареса, е преходът на пепелявокафявите нюанси на корените в русо към краищата.

„Секси, но студийна Таргариен отива в Париж“, написа актрисата под снимката. Така тя успя да привлече всички фенове на новия сериал по HBO „Домът на дракона“, който е предистория на „Игра на тронове“. В момента епизодите са едни от най-гледаните в платформата, като премиерата им успя да победи по зрителски интерес тази на „Троновете“. Така новият сериал постави рекорд за HBO, който едва ли скоро ще бъде победен.

Стилистката Мейв Райли запази визията на Фокс в неутрални цветове, избирайки дрехи от колекцията пролет 2023 на Kimshui Studios. Джанетос оформи дългата ѝ коса на пластове с рамкиращи лицето кичури, които стигаха точно до деколтето.

Желираният маникюр, който Фокс представи в края на септември, все още е по ноктите ѝ, ако съдим по последната снимка. Стилът е в електриковосин цвят, който блести на слаба светлина. Формата и дължината придават още повече елегантност на маникюра, като този път Меган е избрала стилето.

Малко преди да се похвали с новите си нокти и прически, Меган Фокс се превърна в лична гримьорка на годеника си Machine Gun Kelly, притичвайки се на помощ на асистентката му Оливия Стоун.

Докато тримата бяха в хотел в Лондон, те решиха да направят излъчване на живо, което беше гледано от 15 000 души. Тогава Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, поиска да му се направи визия, вдъхновена от „Аватар“ и Doja Cat, която да бъде от бъдещето и по-конкретно от годината 3050.

Показвайки голяма част от татуировките си по тялото, докато седи гол до кръста, Бейкър се оставя в ръцете на Фокс и Стоун, които разполагат с няколко гримове пред себе си. По това време рапърът спокойно пиеше червено вино и пееше някои от песните си, докато годеницата му се фокусира върху лявата страна на лицето му и прекара няколко минути в уплътняване на веждите. Стоун, от своя страна, работеше върху контурирането, основата и сребърните сенки.

След като няколко от зрителите критикуваха Kelly за това, че си слага грим, той отговори с няколко псувни. След това събра двете си ръце като за молитва и каза „Намасте“. Малко по-късно рапърът каза, че е гладен, след което със Стоун отидоха в друга стая, оставяйки Фокс сама. Тя веднага се пошегува с тях, казвайки че не знае какво да прави с излъчването на живо и се чувства неудобно да бъде сама в социалните мрежи.

Когато гримирането беше възобновено, актрисата се фокусира върху очната линия на годеника си, но границата беше поставена, когато дамите поискаха да добавят и изкуствени мигли на Бейкър. „Казах да ме гримирате като за 3050 година! Нарисувайте ми кръв от носа. Не искам мигли. Не, няма да ми ги сложите“, категоричен бе той.

В един момент рапърът сякаш вече се измори и сложи край на процеса. „Не и приключихме. Вие приключихте. Благодаря, че се присъединихте към нас и не знам какво точно се случи в момента“, каза той, преди да приключи видеото си.

Точно като Machine Gun Kelly, колежката му Doja Cat е известна със своята нестандартна визия. През август тя обръсна косата и веждите си на живо в Instagram пред шокираните си последователи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари