IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъж мечта: Machine Gun Kelly лакира ноктите на Меган Фокс

22 декември 2022 11 00

Рапърът се справи безупречно със задачата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Меган Фокс очевидно е намерила мъжа мечта в лицето на Machine Gun Kelly. Рапърът не само я обича безрезервно, посвещава песни на нея, но в същото време се превърна и в личния ѝ маникюрист.

Двойката, която наскоро пусна обща колекция лакове за нокти под шапката на марката UN/DN LAQR, основана от Kelly, започна да промотира продуктите си по свой уникален начин. Както всичко друго, което правят в общественото пространство и на червения килим, и това им действие предизвика интерес сред феновете по света. Вместо обаче да показват провокативни тоалети и странно поведение, те доказаха, че могат да бъдат и влюбени годеници, които се грижат един за друг.

Преди няколко дни се появи снимка, на която Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, лакира ноктите на Меган Фокс в един от общите им нюанси. Кадърът очевидно е заснет по време на вечерна забава или среща, като актрисата носи черен потник с повдигащ гърдите ефект, а годеникът ѝ е облечен в бял гащеризон, осеян със синьо-бели рисунки на ин и ян. Рапърът лакира ноктите на Фокс с тъмносин нюанс, който носи името Past Life.

Меган пусна първата си колекция лакове с UN/DN LAQR в началото на декември, създавайки истински фурор в социалните мрежи със секси фотосесия, в която участваше и годеникът ѝ. Вдъхновени от любимите скъпоценни камъни и кристали на актрисата, лаковете бяха нанесени върху пръстите и на двамата влюбени.

На една от снимките Бейкър е с гръб към камерата и прегръща Фокс, която е поставила емералдово лакираните си нокти на врата му. Актрисата също така беше заснета и самостоятелно, показвайки нищо друго освен сянката на тялото си и дългите си нокти. Един от цветовете носи името Twin Flame, напълно пасвайки на връзката между двамата влюбени. Самата Меган обяви преди време, че Колсън е нейният огнен близнак.

Малко след като обявиха връзката си в Instagram през юли 2020 година, Фокс и Бейкър направиха първото си общо интервю в предаването Give Them Lala... with Randall. Тогава те говориха открито за първите искри на любовта им по време на снимките на филма Midnight in the Switchgrass, където се и запознават. Обясняват, че химията помежду им е била мигновена и не можела да бъде отречена или пренебрегната.

„Още от началото знаех, че той е това, което наричам огнен близнак. Вместо сродна душа, огненият близнак всъщност е мястото, където душата се е издигнала на достатъчно високо ниво, за да може да бъде разделена на две различни тела едновременно. Така че ние всъщност сме две половини на една и съща душа“, казва Меган. Допълва, че е разказала абсолютно същото и на Бейкър веднага, щом е усетила връзката си с него.

Изпълнителят обаче е бил малко по-срамежлив в началото. Спомня си, че е имало много малко разстояние между неговата и нейната каравана, но не е имал смелостта да отиде и да почука на вратата. Просто е стоял и се е надявал Фокс да дойде сама при него.

Костюмът с шипове на Machine Gun Kelly и още визии от Американските музикални награди

Machine Gun Kelly: Опитах да се самоубия, докато разговарях с Меган

Меган Фокс и Machine Gun Kelly продължават със странностите на червения килим

Планът му сработва и двамата се сгодяват през януари 2022 година. Рапърът предлага брак с пръстен с два диаманта, който създава специално за Фокс. Двойката обяви годежа си с отделни публикации в Instagram, споделяйки видеоклипове и снимки от специалния момент. Бейкър пада на едно коляно под баняново дърво, под което са били по време на първите си срещи през юли 2020 година.

Фокс не пропусна да отбележи, че предложението е било повече от романтично, шегувайки се, че след като е казала „Да“, двамата са пили от кръвта на другия. Kelly също сподели видеоклип на годежния пръстен с изумруд и диамант, обяснявайки защо е избрала два камъка. „Знам, че е традиция да се дава само един пръстен, но аз избрах да бъдат два – нейният рожден камък и моят рожден камък“, написа той. Изумрудът е за Фокс, а диамантът за Бейкър.

Засега плановете за сватбата се пазят в тайна, като и бъдещите младоженци твърдят, че все още не са се спрели на точен план. Въпреки това са категорични, че биха искали нещо различно от традиционната церемония, така че очакваме с нетърпение да разберем какво ще родят главите им.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари