IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Костюмът с шипове на Machine Gun Kelly и още визии от Американските музикални награди

21 ноември 2022 14 30

Пинк доведе цялото си семейство на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Едва ли има музикант, който е по-провокативен на червения килим от Machine Gun Kelly. Рапърът, чието истинско име е Колсън Бейкър, често избира нестандартни тоалети, с които показва, че не се подчинява на половите или модните правила, като допълва визията си с цветен маникюр и прическа, променящи се за всяко едно събитие.

Този път, за разлика от повечето си появи, Бейкър беше без по-добрата си половинка Меган Фокс, но отново успя да привлече погледите. Тоалетът му буквално можеше да избоде очите ви, като може би това е било причината актрисата да не придружава годеника си на тазгодишните Американски музикални награди.

За събитието в Лос Анджелис рапърът облече изцяло лилав костюм от Dolce & Gabbana, по чиято цяла повърхност бяха зашити остри шипове. Тоалетът бе допълнен от сребърно колие, по което също имаше шипове, няколко пръстена и черни кубинки с шипове. Този път косата на Kelly не беше в нестандартен цвят, за да не отнема внимание от костюма, и беше боядисана в русо, като бретонът закриваше очите му.

Machine Gun

Снимка: Getty Images

Бейкър успя да спечели не само вниманието, но и наградата за любим рок изпълнител. В речта си той се пошегува с тоалета, казвайки, че му е доста некомфортно да ходи до тоалетната. „Говорейки за неудобство, имаше няколко души в рок индустрията, които ме нарекоха турист, но грешаха. Аз съм рокетмен“, допълни победителят. По думите му, последните му два рок албума са го изстреляли до Луната, където започва неговото приключение в този музикален жанр.

Преди да покаже странния си тоалет пред фотографите на червения килим, Kelly го сподели със своите последователи в социалните мрежи. Той благодари на всички, които са гласували за него и изрази надежда, че ще спечели награда. Очевидно шестото му чувство се е задействало, тъй като само няколко часа по-късно Бейкър се прибра със статуетка у дома.

Machine Gun

Снимка: Getty Images

Рапърът обаче не беше единствената звезда, която впечатли на червения килим.

Пинк успя да привлече погледите не само с роклята, но и със своите придружители. Този път тя взе със себе си цялото си семейство, включително съпруга си Кери Харт и двете им деца – 11-годишната Уилоу и 5-годишния Джеймисън. Всички те позираха като за семеен портрет, радвайки насъбралите се фенове и фотографи.

„Те дори не знаят къде се намират“, пошегува се Пинк пред списание People, говорейки за децата си. Дори и това да е вярно, малчуганите изглеждаха невероятно и можеха да заблудят всеки, че са на точното място и знаят какво се случва около тях. Изпълнителката, която носеше черно-златна рокля от Bob Mackie, прегърна дъщеря си и заяви, че момиченцето няма търпение да види изпълненията на мама и на Imagine Dragon.

Пинк Гети

Снимка: Getty Images

Пинк даде старт на церемонията с телевизионния дебют на парчето ѝ Never Gonna Not Dance Again, което е част от предстоящия албум TRUSTFALL, който се очаква през февруари следващата година. Тя също така се качи на сцената за емоционалното изпълнение на Hopelessly Devoted To You в чест на покойната Оливия Нютън-Джон. Актрисата почина през август на 73 години след битка с рака на гърдата.

В интервю за KABC Пинк заяви, че за нея е огромна чест да покаже уважението си към Оливия Нютън-Джон и да изпълни емблематичната ѝ песен. „Имах удоволствието да бъда около нея няколко пъти и тя беше толкова мила, колкото бихте си представили. Беше такава икона и за мен е огромна чест да изпълнявам нейни песни“, каза още звездата.

Пинк към дъщеря си Уилоу: Благодаря ти, че те има

Пинк: Искаха да ме настроят срещу Кристина Агилера и Бритни Спиърс

Ето кои други звезди впечатлиха на червения килим

Кели Роуланд

Кели Роуланд

Снимка: Getty Images

Меган Трейнър

Меган Трейнър

Снимка: Getty Images

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Снимка: Getty Images

Ели Голдинг

Ели Голдинг

Снимка: Getty Images

Becky G

Becky G

Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт

Тейлър Суифт

Снимка: Getty Images

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари