IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк: Не позволявам на 10-годишната ми дъщеря да има телефон

10 март 2022 17 50

Изпълнителката има и 5-годишен син от съпруга си Кари Харт

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пинк има категорично мнение относно това дали децата ѝ трябва да притежават мобилни телефони.

42-годишната изпълнителка наскоро даде интервю в предаването Today и разкри, че не позволява на 10-годишната си дъщеря Уилоу да има свой мобилен телефон, в разрез с разбиранията на родителите около нея. Според Пинк, момиченцето често се прибира от училище и споделя, че връстниците ѝ вече притежават телефон, но това по никакъв начин не трогва звездата.

„Има светла и тъмна страна в технологиите като цяло. Не смятам, че децата ми трябва да ги използват все още“, категорична е Пинк. Тя допълва, че въобще не ѝ пука от факта, че дъщеря ѝ е една от малкото в класа си, която все още не притежава телефон.

Въпреки че не позволява технологиите за момента, изпълнителката не е напълно против тях. „Не можем да се държим като динозаври, просто трябва постепенно да вкараме тези неща в живота на децата ни“, казва тя в интервюто. Освен на 10-годишната Уилоу, Пинк е майка и на 5-годишния Джеймисън, когото споделя със съпруга си Кари Харт.

„Те са много странни и забавни. Обичам всеки един момент, прекаран заедно. Дори трудните дни са благословия“, казва изпълнителката пред People. Тя допълни, че понякога се изморява от родителството и дори стига до рев, затворена в килера. Причината е, че децата ѝ я следват навсякъде, дори под душа, и не ѝ позволяват да има собствено пространство или време за себе си. „Опитвам се да им обясня, че ходенето ми до тоалетната не е покана за цялото семейство“, шегува се звездата.

Според Пинк, подкрепата на приятелите и съседите в тези моменти е от изключителна важност. „Знам, че понякога ще науча много повече за дъщеря си от приятел, чиято дъщеря си играе с моята, и това е напълно нормално“, признава тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари