IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс като Памела Андерсън, Хайди Клум като червей

1 ноември 2022 12 30

Кои бяха най-добрите звездни костюми за Хелоуин

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Хелоуин е един от най-чаканите празници както при децата, така и при възрастните. Това е единственият ден в годината, когато може да се облечете по какъвто начин искате и никой не може да ви съди. Макар празникът да е католически и първоначално да се празнува само в Америка, постепенно той завладя целия свят, включително и България.

И докато малчуганите обикалят от врата на врата за лакомства и бонбони, големите си организират тематични партита, където показват най-добрите си костюми. Холивудските звезди не пропускат Хелоуин, като всяка година се опитват да надскочат предишната и често им се получава. Една от чаканите звезди винаги е Хайди Клум, която не пести усилия в създаването на костюм, напълно променяйки визията си. Тази година моделката не разочарова, появявайки се като червей заедно със съпруга си Том Каулиц.

Сред другите първенци в костюми бяха Меган Фокс и Machine Gun Kelly като Памела Андерсън и Томи Лий, Хейли и Джъстин Бийбър като вампир на Versace и Бисквитеното чудовище, Миранда Кер като Жената котка и много други.

Ето кои бяха най-добрите звездни костюми за Хелоуин

Миранда Кер

Миранда Кер успя да привлече погледите със секси костюма си на Жената котка, а до нея гордо беше застанал Батман, в чиято роля влезе съпругът ѝ Евън Шпигел.

Хейли и Джъстин Бийбър

Хейли Бийбър имаше трудности при избирането на костюм, като показа два в социалните мрежи. В крайна сметка тя се спря на вампира Versace, обличайки изцяло кожен тоалет, допълнен с дълги черни ръкавици, златни бижута и задължителните остри зъби. До нея Джъстин Бийбър заложи на доста по-лесен и семпъл костюм, обличайки синьо оунзи, превръщайки се в Бисквитеното чудовище.

Ребъл Уилсън

Актрисата присъства на тематично парти заедно с приятелката си Рамона Аргума. Двете решиха да се облекат еднакво, пресъздавайки страшните близначки от „Сиянието“.

Меган Фокс и Machine Gun Kelly

В Лос Анджелис Меган Фокс и Machine Gun Kelly решиха да бъдат напълно в крак с тазгодишната мода, влизайки в ролите на Памела Андерсън и Томи Лий. Сериалът „Пам и Томи“ стана истински хит, връщайки отново на преден план любовта, скандалите и раздялата между двамата. Докато Лили Джеймс беше екранната Памела, Меган Фокс реши да покаже, че тя също е щяла да бъде толкова добра двойничка, що се отнася до визията.

Меган Фокс

Снимка: Getty Images

Фокс и годеникът ѝ решиха да пресъздадат Памела и Томи по време на парти за отварянето на хотел Hard Rock в Лас Вегас през 1995 година. Актрисата беше с руса коса и носеше реплика на латексовата червено-розова минирокля на своята колежка. Machine Gun Kelly също беше доста добра имитация на Томи Лий, облечен в бял потник, кожени панталони и боядисана в черно коса.

Кендъл Дженър

Моделката очевидно страда от носталгия по детството, обличайки се като Джеси – каубойката, която е женската версия на Уди.

Семейство Гербер-Крауфорд

Ранди Гербер,

Снимка: Getty Images

Като домакини на парти в Бевърли Хилс, семейството не разочарова с костюми. Ранди Гербер и Синди Крауфорд се вдъхновиха от сериала Yellowstone, докато Кая Гербер избра да бъде от „Матрицата“, а Пресли Гербер се насочи към Фред Флинстоун.

Кайли Дженър

Кайли Дженър беше една от най-добрите на Хелоуин, появявайки се като булката на Франкенщайн от едноименния филм от 1953 година. Макар досега винаги да е привличала вниманието като Ариел, зайчето на Плейбой, имитация на Кристина Агилера и много други, този път визията ѝ беше без забележки. Дженър избра дизайнерски костюм от Jean Paul Gaultier и златни аксесоари за коса.

Хайди Клум

Класацията ни завършва с кралицата на Хелоуин, която и този път беше сред шампионите. Хайди Клум не спести усилията си за поредния костюм, появявайки се като червей и дори показа танцувални умения на червения килим. В социалните мрежи разкри, че е започнала подготовката за вечерното събитие още от 11 часа сутринта.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари