IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл разказа за Хелоуин: Арчи бил като динозавър, Лилибет – като цвете

23 ноември 2021 11 00

Херцогинята на Съсекс си припомни и за 2016 г., когато с принц Хари са били тайно гаджета

Снимка: БГНЕС

Рядката поява на Меган Маркъл по телевизията се обсъжда горещо от феновете в социалните мрежи. Херцогинята на Съсекс е изключително избирателна в интервютата си. Този път тя направи изключение за близката си приятелка Елън Дедженеръс и стана гост в нейното шоу.

За първи път Меган сподели интимни подробности от семейния си живот в САЩ. По-специално Маркъл сподели как тя, принц Хари и техните деца, 2-годишният Арчи и 5-месечната Лилибет Даяна, празнуваха Хелоуин тази година. И дори разкри тайната в какви костюми е обличала малчуганите.

„Искахме да направим нещо забавно за децата, но изглежда изобщо не им хареса, каза през смях Меган Маркъл. – Арчи имаше костюм на динозавър, но го носеше само за около пет минути. В крайна сметка Хари убеди сина си да си сложи главата.

Лилибет Даяна приличаше на Цвете – сладък скункс от анимационните филми на Бамби, приятел на еленчето Бамби. „И беше толкова сладка“, разказа развълнувано херцогинята.

Меган си припомни и друг емблематичен за нея Хелоуин през 2016 г., когато тя и принц Хари тепърва започваха връзка. Двойката дойде инкогнито на тържествата за Деня на Вси светии в Торонто. Цяла вечер се забавляваха в компанията на принцеса Юджини и бъдещия ѝ съпруг Джак Бруксбанк по това време.

„Четиримата се маскирахме в костюми за Хелоуин, само за да изкараме една забавна вечер в града, преди официално да станем двойка, обясни Маркъл. – Бяхме облечени много елегантно и бяхме неузнаваеми.“

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари