IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл се появи в шоуто на Елън Дедженеръс

18 ноември 2021 17 40

В интервюто херцогинята си припомни  за актьорската кариера

Снимка: БГНЕС

Следващият епизод на Шоуто на Елън Дедженеръс ще излезе този четвъртък. Изданието обещава да бъде запомнящо се, защото този път пред публиката ще застане самата херцогиня на Съсекс Меган Маркъл.

Оказа се, че Меган и Елън са приятелки, а отскоро и съседи. Вече има малък откъс от интервюто, в което Маркъл си припомня времената, когато е била актриса. Съпругата на принц Хари разказа още, че веднъж вече е била в студиото на Warner Bros, където се снима шоуто.

Освен това херцогинята разказа забавна история за старата си кола, която „живее собствен живот“. По думите й, шофьорската врата не се отваряла и Меган трябвало да се качва вътре в нея през багажника.

Пред Елън Дедженеръс Меган Маркъл  сподели детайли и за малката си дъщеря Лилибет, която се роди през юни тази година. Обикновено херцогинята не обича да говори за децата си, но за приятелката си реши да направи изключение.

„На Лили вече й никнат зъби“, каза тв водещата, която общува често с херцозите на Съсекс. 

Феновете на Меган Маркъл бяха развълнувани от появата на любимката им в шоуто – все пак в толкова лека и спокойна атмосфера отдавна не бяха виждали съпругата на принц Хари.

Елън и Меган се запознаха преди години, когато се срещнаха случайно в приют за кучета. Така започна приятелството им. Дедженеръс посети Съсекс в Обединеното кралство и дори се грижеше за 4-месечния Арчи.

Водещата също защити двойката, след като бяха критикувани, че са използвали частни самолети по време на европейското си турне през 2019 г. Елън написа в Twitter: „Представете си, че ви атакуват за всичко, докато просто се опитвате да направите света по-добро място“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари