IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

14-каратово бяло злато по ноктите на Меган Фокс за „Грами“ 2023

7 февруари 2023 14 30

Актрисата счупила китката си само няколко дни по-рано

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Мерилин Монро пееше, че диамантите са най-добрият приятел на жените, но, ако попитате Меган Фокс, тя по-скоро би предпочела бяло злато. Ако трябва да избира какво да сложи по ноктите си.

В неделя, 5 февруари, в Лос Анджелис бяха раздадени 65-ите награди „Грами“, което означаваше само едно – блясък и стил на червения килим. Така и стана. Звездите от развлекателната индустрия не разочароваха със стил, показвайки най-ярките и смели тоалети, които известни дизайнерски марки са направили за тях. Дрехите бяха перфектно съчетани с красиви прически, грим и маникюр, но едни нокти успяха да привлекат вниманието ни повече от останалите.

Говорим, разбира се, за Меган Фокс, която рядко остава незабелязана на светски събития. Известна със своята провокативност на червения килим, актрисата намери сродната си душа в лицето на Machine Gun Kelly, с когото показват странност след странност по време на общите си публични появи. Този път обаче Фокс реши да бъде малко по-обрана в избора си на тоалет, за да може вниманието да бъде насочено изцяло към ноктите ѝ.

Меган пристигна на наградите „Грами“ с бяла рокля без презрамки, върху която бяха поставени златни детайли във формата на сърце, които чудесно пасваха на луксозния маникюр. За да създаде златните нокти, маникюристката Британи Бойс работи с основателя на бижута Marrow Fine. Тя също така си служи и с удължители на нокти, за да може да има повече пространство, върху което да развихри таланта си.

Върховете на ноктите във форма на стилето са били 3D сканирани, за да се създадат персонализирани форми, които са украсени с 14-каратово бяло злато. След като благородният метал е поставен, Бойс полира ноктите, след което подрежда и залепя 15 бели диаманта във формата на кръст на всеки връх.

За зрителите у дома е било трудно да видят всички тези детайли по скъпия маникюр, но снимки в социалните мрежи показват по-близък план на ръцете на Фокс. За създаването на дизайна са били необходими 150 бели диаманта и неопределено количество 14-каратово бяло злато.

И макар ръцете на Меган да изглеждаха в чудесна форма на 5 февруари, само няколко дни по-късно едната от тях е била увита в гипс. Причината – счупване на китката. За червения килим обаче Фокс се е сбогувала с гипса и по никакъв начин не показа, че е претърпяла контузия.

Цветен маникюр за зимата – Селена Гомес със свежа идея

Маникюр с шахматна дъска – Дуа Липа го обожава

Гипсът беше върху ръката на Фокс по време на партито преди наградите „Грами“ в събота. За специалната фотосесия обаче розовата лента бе премахната, за да не пречи на красивата червена рокля на актрисата от дизайнера Алексис Мабил. Тоалетът беше комбиниран с колие от Candy Ice.

„Слязох от самолета със счупена китка и сътресение, но веднага отидох на партито на Грамите“, написа Фокс под снимки с годеника си Machine Gun Kelly. Рапърът също беше стилно облечен, залагайки на черен класически костюм от Dolce & Gabbana, комбиниран с бяло поло, покрито с кристали.

Machine Gun Kelly беше номиниран за първата си „Грами“ тази година, попадайки в категорията за най-добър рок албум. Наградата обаче му се изплъзна, отивайки в ръцете на Ози Озбърн за Patient Number 9.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари