IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс намекна за раздяла с Machine Gun Kelly, изтри всичките им общи снимки

13 февруари 2023 16 30

Актрисата дори премахна профила си в Instagram

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приключи ли приказката между Меган Фокс и Machine Gun Kelly?

36-годишната актриса намекна за раздяла с рапъра, след като публикува свое селфи с много интересен текст. В момента снимката я няма, както и целия профил на Фокс. Феновете обаче разпространиха кадъра в социалните мрежи, започвайки дискусия относно описанието и дали годениците всъщност вече не са бивши.

„Можеш да усетиш нечестността/ тя е в дъха ти“, написа Фокс, цитирайки албума Lemonade на Бионсе. Освен снимката, актрисата публикува и видео, на което се вижда как пощенски плик е изгорен в огъня. Не се знае точно какво е съдържанието му, както и от кого е бил изпратен.

В коментарната секция един фен предположи, че Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, най-вероятно е изневерил на годеницата си. „Той най-вероятно се е събрал със Софи“, пише човекът, а Фокс отговаря: „Може би аз съм се събрала със Софи“.

Докато профилът на актрисата беше активен, от него бяха изтрити и всички снимки на нея и Бейкър, допълнително давайки на феновете поводи за размисъл. Сред премахнатите общи публикации е и обявяването на годежа им през януари 2022 година. Междувременно Бейкър все още държи общите си снимки и видеа с Фокс, но годеницата му беше започнала да следва Еминем, който от дълго време е в пререкания с Колсън.

Двойката, за която все още не се знае дали остава заедно, се запознава на снимачната площадка на филма Midnight in the Switchgrass през март 2020 година. Макар продукцията да беше спряна за известно време заради пандемията, Фокс и Бейкър бяха забелязани заедно малко по-късно.

Актрисата влезе в ролята на любимата на рапъра за неговото видео към песента Bloody Valentine, като през юли същата година двамата потвърждават връзката си. Тогава дават първото си общо интервю за подкаста Give Them Lala... With Randall, където Меган нарича Колсън своя „огнен близнак“.

Рапърът направи връзката им официална и в социалните мрежи същия месец, когато публикува общо селфи пред огледалото. Седмица по-късно Фокс последва примера му, споделяйки тяхна обща снимка, под която написа: „Болезнено красиво момче... сърцето ми е твое“.

Официалният им дебют на червения килим дойде по време на Американските музикални награди през 2020 година. По това време Фокс представи приятеля си на публиката, преди той да излезе и да изпее песните Bloody Valentine и My Ex's Best Friend.

След малко повече от година след началото на връзката, Бейкър предложи брак на любимата си. Двойката обяви годежа в два отделни поста в социалните мрежи, споделяйки снимки и видеа от предложението, направено под баняново дърво със специално значение за двамата. По думите им, именно там са прехвръкнали първите любовни искри през 2020 година.

Machine Gun Kelly и Меган Фокс отпразнуваха година от годежа си

Меган Фокс си търси приятелка

Тя е огън, а той – викинг: Меган Фокс и Machine Gun Kelly на червения килим

Интересното е, че последната им обща изява беше само ден преди Фокс да сподели странната снимка, с която намекна за раздяла. Тогава тя и Бейкър присъстваха на парти преди Супербоул, като актрисата дори е със същата рокля, която носи и на селфито.

Дали двамата наистина са се разделили или просто имат леки турбуленции във връзката, остава да разберем.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари