IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Урок по сексапил – Меган Фокс по бански на корицата на Sports Illustrated

16 май 2023 14 30

Актрисата определено не се притеснява да покаже тялото си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През последните години Меган Фокс попадаше в полезрението на света чрез своите лични проблеми и любовни терзания. Актрисата премина през развод с Брайън Остийн Грийн, от когото има и три деца, след което заяви, че няма проблем да започне връзка с жена. Все пак Фокс остана фокусирана върху мъжкото население, влизайки в любовна приказка с Machine Gun Kelly, с когото се сгодиха само година след запознанството.

Така се роди една от най-провокативните и широко обсъждани двойки в развлекателната индустрия. Сами по себе си Фокс и Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, са достатъчно интересни и създават поводи за дискусия. Заедно те засилиха тези си качества още повече, като всяка поява на червения килим или публикация в социалните мрежи се превръщаше в статия за таблоидите.

Последната година обаче не е много успешна за двойката. Вместо да планират сватба, влюбените започнаха да посещават терапевт, който да им помогне да решат проблемите във връзката си. Фокс създаде слухове за раздяла, след като изтри всичките си общи снимки с Бейкър, след което публикува селфи със странно описание. Тя заяви, че нечестността се усеща отдалече, защото е в дъха на човека.

Макар да не назова имена, феновете веднага заподозряха изневяра от страна на рапъра, но до официално потвърждение на тези слухове така и не се стигна. В началото на годината Фокс и Kelly бяха забелязани заедно на почивка, давайки надежди на последователите си, че всичко ще е наред и съвсем скоро ще ги видим като съпруг и съпруга.

Докато чакаме сватбените камбани, можем спокойно да поговорим за новата корица на списание Sports Illustrated Swimsuit, на която застава Меган Фокс. Като един от най-сексапилните обекти пред камерата на фотографите на изданието, актрисата определено има какво да покаже и не се притеснява да носи оскъдни бански и да даде малко урок по сексапил на всеки, който е готов да си записва.

Снимките на Фокс са направени от емблематичния фотограф Грег Суейлс в Доминиканската република, а облеклото ѝ обхваща гамата от мрежести бански костюми, украсени с миди, до малка бебешка тениска с оголване на долната част на гърдите. Избраните модели са на марките JEBLANC, Frankies Bikini и Miaou. Актрисата също така носеше бижута от Jacquie Aiche, LETRA и Ryan Storer, а черната ѝ коса е оформена от нейния фризьор Димитрис Джанетос. Той заложи на прическа с плажни вълни и пусната дължина до дупето.

В официално съобщение главният редактор на списанието казва, че новите корици са избрани, за да създадат дискусии сред потребителите, като същевременно загатнат какво ще виждаме на плажовете тази година. Ем Джей Дей нарича Фокс „супер жена със суперсили“, която разбива стереотипите относно определението „секссимвол в Холивуд“.

„Снимките за Sports Illustrated Swimsuit определено оказват огромно напрежение. Имам си визия в главата, която се опитвам да постигна, но ще видим дали нещата ще се получат по този начин“, казва Фокс в интервюто за списанието. Тя допълва, че много се надявала да получи подобна възможност и била изненадана, когато най-накрая получила офертата.

Банският, който носи на корицата, е направен от златни монети и сложна верижка за тялото, оставяйки малко на въображението и позволявайки на феновете да видят татуировките и извивките на актрисата. „Това, което искам хората наистина да знаят, е че съм истинска душа, която се надява да принадлежи към нещо, а не винаги да живея като неразбран изгнаник“, казва Фокс.

14-каратово бяло злато по ноктите на Меган Фокс за „Грами“ 2023

Нов ден, нова прическа и нова снимка по бельо за Меган Фокс

Тя е огън, а той – викинг: Меган Фокс и Machine Gun Kelly на червения килим

В интервюто си актрисата говори и за борбата с телесната дисморфия, както и предизвикателствата да приеме себе си и тялото си. „Не се виждам по начина, по който хората ме виждат. Нямало е момент в живота ми, в който да харесвам тялото си, абсолютно никога“, откровена е звездата.

Майката на трима синове обяснява, че винаги е била критична към тялото си, дори в млада възраст. Казва, че като малка е била обсебена от начина, по който изглежда и никога не е била доволна от себе си. Допълва, че пътят към себеуважението и любовта към себе си никога няма да приключи.

Подобни думи бяха казани от Фокс през 2021 година пред GQ. Тогава актрисата сподели, че хората обикновено смятат живота на красивите дами и господа за много по-лесен, но често определяните за красавци не се виждат по този начин. „Аз също имам много несигурности“, категорична бе Фокс тогава.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари