IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически – Меган Фокс смени цвета

15 март 2023 08 30

Актрисата се появи на парти след наградите „Оскар“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс променя визията си, точно навреме за пролетта.

След края на тазгодишните награди „Оскар“ в Лос Анджелис се проведоха няколко звездни партита, най-голямото от които бе това на списание Vanity Fair. Ежегодното събитие привлича най-големите имена не само от киното, но и от други части на развлекателната индустрия. Въпреки че отдавна не е част от Холивуд, Фокс получи покана за събитието и определено не разочарова с визия.

За да празнува със звезди като Били Айлиш и Остин Бътлър, но без годеника си Machine Gun Kelly, Меган се появи с рокля на Miss Sohee, която идва директно от модния подиум. Черният дизайн, който бе като залепен за тялото на актрисата, е част от колекцията за висша мода на марката и се отличаваше с доста дълбоко деколте, волани със сини пайети и дълъг черен шлейф. Фокс съчета дизайнерското облекло с ослепителна диамантена огърлица и нов цвят на косата.

Фризьорът на звездата, Димитрис Джанетос, се бе погрижил за създаването на огнена визия, боядисвайки кичурите на Фокс в медно червено. Той заяви в официално съобщение, че е бил вдъхновен от „Малката русалка“ и червената коса на Ариел. По думите му, изборът на медночервена коса е бил умишлен, за да съответства на семплата елегантност на роклята.

„Меган носеше красива черна рокля, така че искахме косата да изглежда много модерна и елегантна“, казва Джанетос в съобщението. Той също така се погрижи да скъси малко косата на актрисата, създавайки дължина до гърдите.

36-годишната Фокс, която е позната с много тъмната си черна коса, не се притеснява да експериментира с цветовете. Последният път, когато я видяхме с червено, беше по време на галата на списание Time в Ню Йорк. По това време актрисата носеше блестяща златиста рокля с висока цепка отстрани на крака, съчетавайки тоалета с подходящ златен клъч и обувки на ток.

От по-светлата страна на цветовия спектър, Фокс е боядисвала косата си в розово, когато присъстваше на червения килим за филмовата премиера на филма Life in Pink, разказващ за живота на Machine Gun Kelly. Тогава актрисата съчета прическата си с изцяло розово облекло, състоящо се от розова минирокля, подходящи токчета с каишки, розови нокти и устни.

Фокс също така се превърна в блондинка, когато се облече като Памела Андерсън за Хелоуин и когато подстрига косата си в стил боб с дължина до раменете този януари, за да пробва нещо ново.

Макар да беше изключително красива на партито на Vanity Fair, Меган Фокс също така бе и сама. Годеникът ѝ Machine Gun Kelly липсваше, което подсили слуховете за раздяла. Двамата не са присъствали на общи събития повече от месец, след като бяха забелязани да излизат от офиса на брачен консултант и да се отправят в различни посоки.

Меган Фокс и Machine Gun Kelly със слухове за проблеми във връзката

14-каратово бяло злато по ноктите на Меган Фокс за „Грами“ 2023

Меган Фокс намекна за раздяла с Machine Gun Kelly, изтри всичките им общи снимки

За раздялата се заговори, когато Фокс изтри всичките си снимки с Machine Gun Kelly от социалните мрежи, а малко по-късно премахна и профила си в Instagram. В момента актрисата го е възобновила, но няма никакви публикации вътре.

Преди да изтрие снимките, Фокс сподели своя, под която написа: „Можеш да усетиш нечестността, тя е в дъха ти“. Освен това, тя публикува и видео, на което се вижда как пощенски плик е изгорен в камината. Не се знае точно какво е съдържанието му, както и от кого е бил изпратен.

В коментарната секция един фен предположи, че Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, най-вероятно е изневерил на годеницата си. „Той най-вероятно се е събрал със Софи“, пише човекът, а Фокс отговаря: „Може би аз съм се събрала със Софи“.

Интересното е, че Бейкър все още държи снимките си с Фокс, което дава поводи за надежда на феновете им.

За още новини от Оскари 2023 и други любопитни такива от света на звездите, модата и лайфстайла, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари