IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изневери ли Machine Gun Kelly на Меган Фокс

17 февруари 2023 14 50

Явно любовта между двамата свърши

Снимка: БГНЕС

От известно време се говореше, че отношенията между Меган Фокс и Machine Gun Kelly не вървят в добра посока. Но след като Меган Фокс изтри всичките им общи снимки, нещата като че ли почнаха да се изясняват.

Новината за раздялата им дълбоко шокира техните фенове, които с нетърпение гледаха как музикантът лакира ноктите на актрисата, обясняват се в любов с татуси и всякакви други общи кадри, споделени в социалните мрежи.

Една от версиите за раздялата между една от най-ярките звездни двойки е изневяра на музиканта с неговата сценична партньорка – китаристката Софи Лойд. Нейни близки приятели обаче категорично отхвърлят подобни спекулации.

Но ето че излязоха и първите коментари по този въпрос.

Според източници на Page Six, Лой дори теоретично не би могла да се среща със сгоден или женен мъж – дори ако говорим за Machine Gun Kelly.

„Софи е професионален, опитен музикант, която напразно беше въвлечена в този скандал от пресата.

Това са неоснователни обвинения, базирани на нечии фантазии в социалните мрежи.

Всяко предположение, че тя някога е действала непрофесионално или е причинила раздяла, е невярно. Това е неуважение към нея като жена“, каза източник, близък до Лой.

Меган Фокс и Machine Gun Kelly започнаха да се срещат след снимките на филма на Randall Emmett Midnight in the Millet. Според актрисата тя веднага разбрала, че новият ѝ партньор е специален и го нарекла свой „сроден огън“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари