IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои звездни двойки донесоха любовта на червения килим в Кан?

22 май 2023 16 30

Вижте най-красивите и влюбени знаменитости на френския филмов фестивал

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър; Getty Images

Getty Images

Решихме да съберем визите на най-влюбените, красиви и видимо щастливи двойки знаменитости, които бяха забелязани на тазгодишния филмов фестивал в Кан. 

Френският филмов фестивал, който тази година празнува своето 76-то издание, е едно от най-очакваните звездни събития за годината в Европа, както по отношение на киното, така и по отношение на блясъка и модата. И тази година имаше много стилни изявления, направени от различни знаменитости по време на престижните филмови премиери, но ние ще обърнем внимание на няколко популярни двойки, които донесоха полъха на любовта на червения килим.

Може би една от най-интересните двойки бяха 80-годишмният Харисън Форд и съругата му Калиста Флокхард, които много рядко се появяват на публични събития. Този път те пристигнаха заедно в пълния си блясък и в страхотно настроение. Харисън и Калиста се ожениха през 2010 г., но по всичко си личи, че романтиката помежду им не е изчезнала. В интернет се появи снимка, на която облечения в смокинг Харисън се възхщава тайно на стройната си жена, надничайки тайно през вратата, докато тя се оправя за събитието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dizicikizce

На същата премиера (на последния филм за Индиана Джоуйнс) се появиха супермоделът Адриана Лима и половинката й - продуцента Андре Лемерс, които посрещнаха първото си дете заедно миналия септември. Адриана и Андре не спряха да се прегръщат и целуват пред камерите, като Лемерс внимателно следеше и оправяше шлейфа на пищната рокля на синеоката Адриана. 

адриана лима

Снимка:  Getty

Друга двойка, която привлече цялото внимание на фотографи и медии бяха  Дуа Липа и Ромен Гаврас, които се възползваха от възможността на червения килим, за да потвърдят връзката си публично, след като от няколко месеца се говореше, че певицата с босненски корени е започнала да се среща с бившия приятел на своята колежка Рита Ора.

дуа липа

Снимка:  Getty

Другата много елегантна и красива двойка, която заслужава нашите овации бяха Кирстен Дънст и бащата на двамата й сина Джеси Племънс. Двамата присъстваха заедно на прожекцията на най-новия филм на Леонардо Ди Каприо "Killers of the Flower Moon", в който участва  и Племънс.

джеси и

Снимка:  Getty

Другата красива и влюбена звездна двойки на филмовия фестивал в Кан бяха съпрузите Ашли Симпсън и Евън Рос. Сестрата на Джесика Симпсън и синът на поп звездата Даяна Рос не спряха да си разменят нежни погледи и дори се целунаха за камерите. 

ашли симпсън

Снимка:  Getty

Аплодисменти за елегантния си външен вид и романтичното си настроени заслужаваха и още две двойки-знаменитости - Салма Хайек и мъжа й - модния магнат Франсоа Анри Пино, които, както винаги, изглеждаха супер изискани и сплотени.

салма и

Снимка:  Getty

Британския топмодел Роузи Хънтингтън Уайтли и половинката й Джейсън Стейтъм също събаха погледите.със своята звездна поява на събитието "Women in Motion Award", което се проведе в рамките на фестивала. 36-годишната Роузи демонстрира перфектната си форма в черна, прилепнала рокля с презрамки, която беше съчетала с дълги черни ръкавици. Бившият ангел на Victoria's Secret добави още повече блясък към визията си с подходящи диамантени гривни, които перфектно контрастираха на тъмния й тоалет. Междувременно 55-годишният Джейсън изглеждаше елегантен както винаги в костюм с папийонка.

роузи и

Снимка:  Getty

Олицетворение на холивудския блясък беше и още една, любима на феновете, актьорска двойка, а именно Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър (на основната снимка). Двойката присъства на прожекцията на филма за Хенри VIII "Firebrand", в който Алисия участва. 34-годишната родена в Швеция актриса се увери, че всички погледи са насочени към нея, докато показваше стройната с фигура в иизработен по поръчка ансамбъл на Louis Vuitton. Междувременно нейният красив 46-годишне съпруг от ирландския произход изглеждаше перфектно сввоя черен смокинг, съчетан със свежа бяла риза и черна папийонка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Кино??✨ (@fatyafox)

Фасбендър и Викандер се запознаха и влюбиха през 2014 г. на снимачната площадка на общия си филм "The Light Between Oceans", в който играеха екранни съпруг и съпруга. Години по-късно двамата се ожениха, а вече са и родители на малък син, който се роди по време на пандемията от Ковид 19.  Алисия и Майкъл предпочитат да живеят далеч от суетата на Холивуд, въпреки успешните си кариери. Те прекарват по-голямата част от годината в дома си в Лисабон, Португалия.  

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари