IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян: "Има нощи, когато плача, преди да заспя."

25 май 2023 10 50

Реалити звездата признава за трудността да си самотна майка

Снимка: БГНЕС

Реалити кралицата Ким Кардашян все още не е намерила нова любов след дългата си връзка със звездата на Saturday Night Live Пийт Дейвидсън. "Мисля, че тя се чувства самотна", споделя близък до нея, който допълва, че в момента тя се чувства уязвима. 

42-годишната Ким и 29-годишният Пит се срещаха в продължение на девет месеца и често бяха забелязвани да споделят обичта си на публични места, докато камерите ги снимаха.

Но сега, при липсата на постоянна компания за официални събития, Ким вместо това изкарва децата си със себе си. Всъщност самата реалити звезда признава, че отглеждането на деца е едно от най-трудните, но възнаграждаващи неща, които е преживявала в живота си.

„Има нощи, когато плача, преди да заспя. Чудя се кога, по дяволите ще свърши този проклет хаос в къщата ми. Или пък какво се случи току-що?"Това разкри риалити звездата в епизод на подкаста On Purpose With Jay Shetty. Кардашян отглежда 9-годишната дъщеря Норт, 5-годишния Чикаго, както и 7-годишния син Сейнт и 4-годишния Псалм от бившия си съпруг Кание Уест. 

Ким подчерта, че дори и с цялата тази бъркотия, все още е „приятен и положителен хаос“.

„Всички казват, че дните са дълги, а годините – кратки, и това не може да е по-вярно. Това (майчинството) е най-добре платената работа в целия свят. Няма какво да ви подготви. Колкото и да чакате. Няма значение какво чакате. Никога не си готов", каза още звездата.

Майката на четири деца също така наскоро се завърна от продължителна ваканция в Япония с всичките си наследници, предава The Sun.
Източник съобщи пред изданието, че след Пит Дейвидсън - Ким е увеличила времето, което отделя за тях, за да е сигурна, че те получават грижите, които им се полагат.

"Тя смята, че предвид случващото се с Кание, децата се нуждаят от нея повече от всякога и иска да се увери, че те си прекарват така страхотно – уточнява близкият до звездата и допълва: "Всички те явно имат нужда от време насаме с нея и тя наистина се опитва да го прави - както и да прави много семейни неща с тях."

Но времето, което прекарва изключително с децата си, а не навън, наслаждавайки се на живота, който познава, се отразява на модела. По думите на източника – тя е с децата си през по-голямата част от времето, но чувства самота, когато те си легнат, тъй като: "остава само тя".
"Тя дава вид, че владее ситуацията, но за околните е очевидно, че се прави на смела.", допълва още източникът.

И докато Кардашян е сама, в момента Кание Уест се омъжи за австралийката Бианка Ченсори на тайна, необвързваща по закон, церемония през януари тази година.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари