IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян изпитва ненавист към новата съпруга на Кание Уест – Бианка

16 януари 2023 17 50

Миналата седмица стана ясно, че рапърът се е оженил за една от служителките си

Getty Images

Getty Images

Според най-новите слухове Ким Кардашян „мрази“ истински новата „съпруга“ на Кание Уест – Бианка Ченсори. Миналата седмица рапърът изненада света с новината, че се е оженил за една от служителките си – Бианка Ченсори. Но явно самата бивша г-жа Уест не е била особено изненадана. Вътрешни хора разказват, че Ким отдавна е презирала Бианка и то не без очевидна причина – тя е подозирала, че между Ченсори и Кание от доста време има нещо повече от класическите отношения работодател-подчинен.

„Ким я мрази“, казва източникът пред сайта TMZ. В петък същият сайт разкри, че Кание се е оженил за дизайнерката Бианка, която работи за неговата марка Yeezy от 2020 година, но че бракът им не е законен, тъй като не са спазили юридическите стъпки, за да получат брачно свидетелство.

Източникът казва, че Ким от пръв поглед е намразила Бианка и я заподозряла. че тя иска нещо повече от шефа си, освен добра заплата. Ким била убедена, че между Кание и Бианка има сексуална искра още когато въпросната дама била назначена във фирмата на Йе. Вътрешният човек добавя: „Бианка е хубава, а Ким ненавижда красиви момичета“.

Ченсори има магистърска степен по архитектура, а самият Кание е запален фен на архитектурата и е ремонтирал драматично редица сгради.

Според TMZ рапърът и новата му жена са сключили брак на скромна сватбена церемония и макар да нямат брачно свидетелство, двамата вече носели брачни халки, като символ на любовта си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Af24news (@newsaf24)

По-интересното в случая е, че двойката беше забелязана за първи път на среща в хотел Waldorf Astoria в Бевърли Хилс миналия понеделник, като медиите веднага отбелязаха, че пищната брюнетка Бианка много прилича на самата Ким и в лице, и като тяло.

През декември Уест пусна песен, озаглавена Censori Overload, която очевидно е посветена на новата му любима. Там той рапира намеренията си да се ожени за Бианка с думите: „И в Библията се казва, че не мога да правя повече секс до брака“.

Според Daily Mail двойката вече се намира на меден месец в курорта Amangiri в Големия кръг от национални паркове и паметници на Юта.

Новият брак на Кание идва само два месеца, след като той и Кардашян финализираха развода си. Те се ожениха на екстравагантна церемония във Флоренция, Италия, през 2014 г., а точно преди две години (февруари 2021 г.) се разделиха окончателно като Ким подаде молба за развод, позовавайки се на причината „непреодолими различия“.

Междувременно журналисти откриха родителите на родената в Мелбърн, Австралия 27-годишна Бианка и те коментираха, че са много щастливи за дъщеря си.

Въпреки че не се обръща директно към Уест, самата Ким пък е публикувала няколко съобщения в своите Instagram Stories, които очевидно са насочени към новия му брак. Едно от тях гласи: „Наистина съм в епохата си на тихо момиче, нямам много какво да кажа. Само много работа да свърша.“

 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари