IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест се е оженил тайно за дизайнерката на Yeezy?

13 януари 2023 15 00

Само два месеца след като се разведе с Ким, рапърът вече носи нова брачна халка

Getty Images

Getty Images

Сайтът TMZ пише, че рапърът Кание Уест е сключил таен брак с дизайнерката на своя бранд Yeezy - Бианка Ченсори. Музикантът е видян да носи брачна халка точно два месеца след развода си с Ким Кардашян. Според слуховете 45-годишният Йе и въпросната дама, която работи в неговата компания от две години, са се оженили на тайна церемония и вече носят халки като „символ на тяхната отдаденост да бъдат заедно“.

Въпреки церемонията, според сайта съюзът не е законен, тъй като двойката не е подала молба за брачно свидетелство. Източници, близки до Уест, са казали пред сайта, че халката на Кание символизира неговия ангажимент към Бианка, с която не е известно от колко време се познава. Само се знае, че тя започна да работи за Yeezy през ноември 2020 г.

Миналия месец той отдаде почит на своята нова „съпруга“, като пусна парчето Censori Overload. В текста той обсъжда безбрачието преди да се ожени, като пее: „И в Библията се казва, че не мога да правя секс преди брака“.

В понеделник рапърът беше сниман да разговаря с Бианка докато двамата се наслаждаваха на ястията си в хотел Waldorf Astoria в Бевърли Хилс. Това са и първите папарашки снимки на двойката досега.

Кание, който законно промени името си на Йе, носеше небрежни дънки и зелено яке, докато русата Бианка изглеждаше шик в шарената си зелена риза.

Кание се разведе с Ким през ноември като двамата се ожениха през 2014 г. на пищна церемония във Флоренция след 3-годишна връзка.

Наскоро размишлявайки върху техния семеен живот, Ким каза, че бракът ѝ с Кание е бил „първият ѝ истински“, въпреки че преди това тя се беше омъжвала два пъти. „Честно казано, чувствам, че последният ми брак беше първият ми истински“, призна тя пред Гуинет Полтроу в подкаста на актрисата GOOP през декември.

Преди това риалити звездата беше омъжена за музикалния продуцент Деймън Томас от 2000 до 2003 г. и за звездата от NFL Крис Хъмфрис през 2011 г., с когото се раздели само 72 дни след сватбата.

TMZ разкри, че Ким ще получава 200 хиляди долара месечна издръжка от Кание за четирите им деца. Иначе беше договорено също, че двамата ще имат съвместно попечителство и „равен достъп“ до наследниците си.

Въпреки че двойката постигна споразумение, Ким наскоро призна, че съвместното родителство с 45-годишния рапър е „наистина адски трудно“. Тя се просълзи, след като направи признанието по време на участие в Angie Martinez IRL Podcast, за това че се опитва да предпази децата си от „всички луди глупости“, които идват с публичните изблици на Кание.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

мутренска нация ( преди 1 година )
трябва свобода от гръцко,турско,руско,американско,английско,германско робство на и мутренско управление от алчни зли хора вие свободни ли сте или марионетки на властта коя власт ви движи обикновени хора използвачи слушайте чалга нека ви помага използвачи тези
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
руски диктат ( преди 1 година )
гръцката любов е доминантна в някои общества и се налага над нормални хора това не е добра промяна това е гнусна промяна на ценности ,морал и вяра Бог в много семейство и хора се обезценяват от някви неморални гнусни хора тайно правителство,което слуша и променя общества,нации,мислене,ама вие не сте богове да ви слушаме или тези зад вас
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар