IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Фонда разказа за забавлението си с Майкъл Джексън

28 май 2023 12 00

Актрисата го видяла гол

БГНЕС

БГНЕС

Джейн Фонда призна, че е имала забавна среща на лунна светлина с Майкъл Джексън през 80-те. В новия епизод на предаването Watch What Happens Live, легендарната актриса и активистка разказа шокираща история, свързана с Краля на попа. 

На въпроса дали има знаменитост от мъжки пол, която не успяла да я съблазня в леглото, тя разкри, че е виждала гол покойния изпълнител. 

85-годишната филмова звезда разкри, че е имала рискована нощ през 80-те. При това не с никой да е друг, а с Майкъл Джексън!

„Видях Майкъл Джексън гол“, призна тя пред водещия Анди Коен.

„Той дойде и ме посети, когато снимахме „On Golden Pond“. Имах малка вила точно на езерото и беше красива лунна нощ“, разказва Фонда. 

Майката на три деца обяснява, че певецът на „Smooth Criminal“ е този, който предложил да се отърват от дрехите си и се позабавляват във водата. 

„Мисля, че тъй като той знаеше, че ще умре млад, аз щях да говоря за него, че е гол“, пошегува се носителката на Оскар. 

Фитнес иконата добави, че покойният й колега, който почина от свръхдоза наркотици на 50-годишна възраст през 2009 г. , е бил доста слаб. 

„Няма да питам нищо повече за това, защото искам да уважавам Майкъл“, добавя водещият в разговора с Джейн.

Фонда винаги е била открита за шеметния си живот 

„Майкъл се оказа една трогателна, много интересна личност. Познавах го доста добре. Аз плувах гола с него, а вие си мислете каквото си искате!", казва звездата в друго свое интервю, цитирана от Контактмюзик.

Заради дългогодишната си кариера в Холивуд, Фонда познава много знаменитости, с които е била в най-различни ситуации. Веднъж, говорейки за влиянието на сестрите Кардашян, тя казва с усмивка, че се възхищава на задните части на най-известната - Ким.

Джейн Фонда на 85: Животът става все по-добър с възрастта

Джейн Фонда чака извинение от Джей Ло

Майкъл Джексън имал 19 фалшиви самоличности за да си купува лекарства

Фонда, която винаги е била откровена за личния си живот, призна през септември 2022 г., че има рак. По-късно стана ясно, че са й открили неходжкиновия лимфом, но за щастие, след адекватно лечение, тя се почувства по-добре. В средата на декември сподели, че вече е в ремисия.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари