IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек с условия, за да спаси брака си с Дженифър Лопес

25 май 2023 17 50

Какво се случва с двойката...

Снимка: Getty

От самото начало на брака властната Дженифър Лопес въведе ред в къщата и често се прави на шеф в присъствието на съпруга си Бен Афлек. Това беше многократно казано от вътрешни хора от близкия кръг на съпрузите. Сега изглежда, че е дошло времето на Афлек да действа. На фона на множество кавги със съпругата си, той изложи свои собствени условия за запазване на брака.

Бен прави доста компромиси, за да угоди на съпругата си. Той посещава светски събития заради нея, което всъщност мрази. Той й помогна да пусне собствена линия алкохолни напитки. Той се постара да изглежда ведър и бодър, когато двамата с Джей Ло бяха заснети от папараци (макар че това се оказа зле за него). Накрая търпението на Афлек се изчерпа.

Отсега нататък актьорът отказва да ходи по светски партита. „Той е сигурен, че това няма да навреди на брака им, но просто трябва да се разделят за известно време. Джей Ло трябва да помисли върху думите му и да се примири с тази перспектива, която със сигурност ще бъде много трудна за нея “, каза вътрешен човек, близък до двойката, цитиран от OK Magazine.

Сега Афлек ще излиза само в специални случаи, когато Дженифър наистина има нужда от подкрепата му. Например, наскоро двойката присъства на премиерата на филма "Майка", в който Лопес играе главната роля.

 

Двамата се събраха отново след като бяха сгодени през 2003 г. Те се врекоха във вечна вярност в Лас Вегас на 16 юли миналата годин. Годежът им беше през април.

Техният дебют като семейство стана на дефилето на Ralph Lauren, когато беше представена колекцията пролет/лято 2023. Събитието беше организирано в Сан Марино, Калифорния.

Алфек  също така не спира да хвали жена си като през април дори коментира перфектанта й фигура, въпреки, че си позволява да похапва каквото си иска.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари