fallback

Кайли Дженър излъчва френски шик по време на парижкото си приключение

30 May 2023 14:50

Вижте визиите на сексапилната звезда

Getty Images

Кайли Дженър и майка й Крис Дженър в момента се намират в Града на любовта, заедно с компания от приятели. Всички те предприеха пътуване до френската столица, за да изгледат концерта на Бионсе на "Стад дьо Франс", който беше спирка от световното й турне Renaissance World Tour.

Докато се намира в Париж обаче 25-годишната основателката на Kylie Cosmetics реши не само да предприеме шопинг в магазините на някои от най-любимите си модни къщи, включително Hermès и Dolce & Gabbana, но и да демонстрира перфектния си външен вид в няколко наистина шикозни тоалета.

Още на първия ден от пътуването си Кайли очарова своите фенове като се появи в къса секси бяла рокля и бял шал около косата си, като беше съчетала тоалета си с черни обувки.

В събота, 27 май, риалити звездата разгледа забележителностите на Париж отново облечена в монохромен тоалет - този път в черна рокля с деколте на Bottega Veneta и черни обувки на високи токчета на Lanvin.

На следващия ден Кайли посети водещия магазин на Chanel, като изглеждаше сияйна в белия си ансамбъл от къса пола и подходящо, асиметрично късо сако. Дженър завърши визията си с черни обувки.

На самия концерт в петък, 25 май, пък Кайли, зя която се говори, че има връзка с актьора Тимъти Шаламе, носеше черна рокля с гол гръб и високи до коляното кожени ботуши, както и своите любими тесни слънчеви очила.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@eakylie)

 

В неделя, на 28 май пък, Кайли се появи в бяла миди рокля без ръкави и пола с ниска талия, в доста минималистична стилистика. Дженър избра да завърши тоалета си с малка бяла чанта с горна дръжка, дебели сребърни обеци и бели сандали (на основната снимка).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner (@kyliejclip)

Дизайнерката на линията Kendall + Kylie е свикнала от дете да бъде в светлината на прожекторите, тъй като е звезда от клана Кардашян, чиито риалити предавания се снимат от 2007 г. до ден днешен. Междуременно Кайли успя сама да се превърне в модна икона и успешна бизнес дама.

„Пазя всички мои дрехи за дъщеря си“, каза неотдавна мис Дженър пред CR Fashion Book, имайки предвид 5-годишната си дъщеря Сторми. „Имам някои невероятни тоалети и нямам търпение да споделя целия си архив с нея, когато порасне. Толкова се вълнувам да видя как тя ще ги носи и стилизира дрехите си."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by thamy (@archivekyliejenner)

 

Кайли, която споделя Сторми и 15-месечния си сина Айър, с бившия си приятел Травис Скот, отбеляза още в същото интервю, че се надява Сторми някой ден да облече поне една от нейните рокли, с които е присъствала на ежегодния бал Met Gala в Ню Йорк. Кайли е присъствала на множество Met Gala събития през годините, като през 2023 г. блесна в червена рокля на Haider Ackermann със синьо копринено наметало (на последната снимка).

„Избрахме червената рокля, защото е различна от всичко, което някога съм носила", обясни родената в Калифорния мис Дженър своя избор на тоалет по време на влог в YouTube, публикуван през май. „Мисля, че червеното наистина се откроява, а и ми харесва колко е елегантно и вечно като стил.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrities’ Streetstyle Inspo (@starsstreetstyle)

Снимка: Getty

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
тоалет Кайли Дженър Бионсе рокля Сторми Мет Гала Париж Крис Дженър
0 коментара
fallback