IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Травис Скот иска да си върне Кайли Дженър, нарече я „красавица“

5 април 2023 10 40

Рапърът може би мечтае да се събере с бившата си половинка

Снимка: БГНЕС

Кайли Дженър и Травис Скот се разделиха по-рано тази година, след като възобновиха романса си през февруари 2020-а, припомни източник пред Us Weekly.
Бившите влюбени прекараха коледните празници разделени, след което стана ясно, че отношенията на двойката отново са се пропукали.

Въпреки това изглежда, че Травис и Кайли са успели да запазят добри отношения помежду си. И това до голяма степен се дължи на факта, че те отглеждат две общи деца – дъщеря им Сторми и сина им Еър.

Преди дни феновете забелязаха колко трогателно Скот подкрепи бившата си половинка в социалните мрежи.

Дженър сподели мнението си за новия продукт на Kylie Cosmetics на страницата на марката. Травис беше един от първите, които коментираха като не пропусна да нарече Кайли „красива“.

Изглежда, че рапърът много съжалява, че не може да задържи любимата си до себе си. Дженър и Скот започнаха да се срещат през 2017 г. Преди това моделът беше гадже с рапъра Тайга.

Двамата доста изненадаха феновете си след разкритието, че са посрещнали дъщеря си Сторми. Детето се роди през 2018 г., а Кайли успешно скри бременността си от медиите.

През септември 2021 г. Дженър обяви, че е в очакване на второто им дете. Първата им раздяла бе свързана със съмнение за изневяра от страна на Скот с модела Рожан Кар. Той отрече това, а Кайли не коментира.

От какво е дошла втората раздяла, така и не е ясно, но двамата решиха да продължат по различни пътища през октомври миналата година. Двамата бяха забелязани за последен път заедно в началото на декември по време на един от концертите на Травис.

Затова пък рапърът от Sicko Mode не беше на коледното парти на семейство Кардашян-Дженър по-късно същия месец.

Дали двамата ще си дадат пореден шанс за връзка, предстои да разберем.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари