IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър показа лицето на сина си и разкри името му

23 януари 2023 14 40

Дали момченцето все още се казва Уолф

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кайли Дженър най-накрая официално запозна света със своето момченце.

25-годишната риалити звезда сподели няколко умилителни снимки на второто си дете с Травис Скот, като за първи път показа лицето и разкри името му. Дженър роди преди 11 месеца, но до този момент упорито криеше идентичността на бебето, опитвайки се да запази възможно най-много личното му пространство. Тя също така отказваше да сподели истинското му име, като бе категорична, че ще го направи, когато се почувства готова.

„Еър“, гласеше само описанието под колекцията от снимки, които включваха едно селфи на майка и син в огледалото и две самостоятелни на момченцето, на които то седи на диван и на висок стол. Според източници, името, което на английски се изписва като Aire, означава „Лъв на Господа“. Самата Дженър заяви в коментар в социалните мрежи, че името се произнася „Еър“, а не „Ейри“.

Кайли и Травис станаха родители за втори път на 2 февруари миналата година. Синът им се присъедини към 4-годишната Сторми Уебстър, като първоначално името му беше Уолф. Само след няколко дни обаче Дженър разкри пред последователите си, че момчето ѝ вече не се казва така, но не разкри какво друго име е избрала. По думите ѝ, дълго време детето не е имало официално име, като все още е било наричано Уолф.

Относно причината, поради която е искала да промени името му, Дженър заяви през март миналата година, че просто детето ѝ не изглеждало като Уолф. „Само да ви кажа, че името на синъ ни вече не е Уолф. Просто не чувствахме, че е за него. Просто исках да го споделя, защото навсякъде го наричат Уолф“, написа тя в социалните мрежи.

Въпреки че се намираха в турбулентни отношения в продължение на повече от година, Травис и Дженър намериха общ език и започнаха отново да живеят и да отглеждат децата си заедно. Така второто име на Еър е записано като Джакес, което е и рожденото име на баща му.

Кайли Дженър се появи по бански за първи път след второто раждане

Фитнес вдъхновение: Кайли Дженър отслабна с 18 килограма

Във видео, споделено малко след раждането на Ари, Травис и Кайли показаха на феновете как са се подготвяли за бебе №2. Въпреки че много от кадрите вече бяха виждани в социалните мрежи, краткият филм включваше и нови неща, като бебешкото парти на Дженър, поглед към детската стая, мили моменти със Сторми и пожелания от цялата фамилия на Кайли.

„Исках да благодаря на всеки, който беше част от приключението на Кайли, Травис и Сторми, защото това беше едно невероятно време. А ти си най-добрата майка на света“, казва Крис Дженър във видеото. 10-минутният клип е озаглавен To Our Son, следвайки примера на първия от тази поредица, който беше посветен на Сторми и носеше името To Our Daughter.

След раждането Кайли не се притеснява да говори с последователите си относно постродилната депресия и трудностите, които изпитва. Във видео, споделено през март, тя каза, че периодът не е никак лесен както физически и психически, така и духовно. Звездата увери феновете, че е нормално да се чувстват по този начин и не трябва да се самообвиняват и критикуват.

„Аз се критикувах, но постепенно разбрах и започнах да си напомням, че съм създала цял човек – красиво и здраво момче. И трябва да престанем да критикуваме себе си и да бързаме да се връщаме към старото си Аз както във физически, така и в психически план“, категорична бе Дженър.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари