IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Торн се сгоди за втори път!

31 май 2023 09 00

Дали този път след годежа ще се стигне и до брак?

Getty Images

Getty Images

Бела Торн е официално сгодена за половинката си Марк Емс! Актрисата се похвали, че Марк ѝ е предложил брак на 13 май в Калифорния, като ѝ е поднесъл 10-каратов диамантен пръстен, а тя разбира се, е казала „Да“.

Бела разкри плановете си за брак със списание Vogue като каза: „Всяка булка има нужда не от една рокля, а от поне четири!“ тя добави, че обмисля да носи за своя голям ден ретро рокля на Schiaparelli или на Dior.

Според списание People Бела и Марк са заедно от около девет месеца. Счита се, че те са се срещнали за първи път на партито за рождения ден на Кара Делевин в средата на август 2022 г., а са започнали да се срещат малко след това.

„Беше любов от пръв поглед, по изгрев слънце“, сподели червенокосата Торн пред Vogue.

Но кой е Марк Емс? Според медиите настоящият годеник на сексапилната Бела е британски филмов и музикален продуцент, както и главен изпълнителен директор на компанията Emms Productions и Eastern Road Films. Говори се, че той е работил със знаменитости като рапъра Will.i.am, Стиви Уондър и Дуа Липа, а освен това си сътрудничи с Netflix и Spotify по мащабни проекти.

По-любопитното в случая е, че актрисата се раздели с бившия си годеник – италианеца Бенжамин Масколо три месеца преди да срещне Макс. Бела и Бенжамин, който освен актьор е и певец, се запознаха и влюбиха на снимачната площадка на романтичната драма „Времето изтече“ (Time is Up) през 2020 г. След като излизаха в продължение на една година, бившата сега двойка се сгоди през март 2021 г., но двамата се разделиха през май 2022 г.

Според много източници причината за раздялата на Торн и Масколо била в противоречивите им работни графици, които са ги държали дълго време разделени, което в крайна сметка ги е отчуждило.

От своя страна Масколо набира популярност в Холивуд, като скоро ще можем да го гледаме в петата и последна част на филма „След“ (After) -“След всичко“ (After Everything), редом до Хироу Файнс Тифин и Джоузефин Лангфорд.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари