IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Здравословните проблеми на Селин Дион са ужасяващи, но синовете ѝ дават сила

1 юни 2023 18 00

Източник споделя, че певицата не смята да се предава

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селин Дион тъгува по отменените концерти, липсата на участия и отдалечаването от феновете, но намира сила и воля за борба в семейството си, след като получи диагноза за синдром на схванатия човек.

Пред списание People източник споделя, че канадската изпълнителка, която наскоро отмени всичките си участия до април 2024 година, прави всичко възможно, за да се завърне обратно на сцената. По думите му, Дион се чувства ужасно и е с разбито сърце от факта, че трябва да отмени турнето си, но болестта ѝ причинява проблеми с мобилността и създава сериозни препятствия за ежедневието й.

„Тя прави всичко възможно, работейки с лекари, защото иска да пее. По никакъв начин не се е отказала. Надява се да овладее болестта, така че отново да се завърне на сцената“, казва близък до певицата. Той допълва, че Дион обожава своята публика и пеенето е нейният живот, така че създалата се ситуация е съкрушителна за нея и всички около нея.

Друг източник казва пред People, че докато Селин прави всичко възможно, за да се възстанови по най-бързия начин, тримата ѝ синове са източникът ѝ на радост и светлина. Певицата е майка на 22-годишния Рене-Чарлз и 12-годишните близнаци Нелсън и Еди.

„Основният ѝ фокус винаги са били момчетата и музиката. Тя е най-безкористният и мил човек. Селин просто обожава синовете си. Те са прекрасни. Осигуряват ѝ цялата подкрепа и любов, от които се нуждае“, казва вътрешният човек. По думите му, те са нейната светлина в този труден период.

Преди няколко дни Селин обяви, че отменя абсолютно всичките си участия от турнето си Courage, тъй като не е успяла да се подготви подобаващо за насрочените концерти. Тогава близък до звездата заяви, че тя се фокусира върху здравето си и не може повече да отлага шоутата, защото не е правилно да оставя феновете да чакат за нови дати, които всъщност няма да се появят. Затова е било взето тежкото решение турнето да бъде напълно отменено, а парите да се върнат на феновете.

Изпълнителката на My Heart Will Go On разкри миналата година, че е диагностицирана със синдрома на схванатия човек – рядко и нелечимо неврологично заболяване, което може да причини ужасяващи мускулни спазми. По това време тя заяви, че е принудена да отложи и да отмени няколко от насрочените си концерти.

„Сблъсках се със здравословни проблеми отдавна, но в последно време ми е изключително трудно да устоя на тези предизвикателства и да говоря за всичко, през което преминавам“, написа Дион в социалните мрежи на английски и френски.

Според лекари, състоянието на певицата засяга централната нервна система, в частност главния и гръбначния мозък. Това може да я остави инвалид, прикован към инвалидна количка или на легло, неспособна да работи и да се грижи за себе си. Неврологичното заболяване с автоимунни характеристики може да включва хиперригидност, изтощителна болка, хронична тревожност и мускулни спазми, които са толкова силни, че могат да изместят стави и дори да счупят кости.

Фенове на Селин Дион на протест пред Rolling Stone

Селин Дион – звезда, съпътствана от трагични загуби и много стрес

Селин Дион призна, че има нелечимо заболяване

Въпреки здравословните си проблеми, Дион успя да направи актьорския си дебют във филма Love Again, за който пише и официалната песен. Тя си партнира с Приянка Чопра-Джонас и Сам Хюън, които заявиха, че певицата е прекрасен човек и е било много лесно и приятно да се работи с нея.

„Тя е брилянтна в това, което прави. Много е забавна. Представя своята любовна история от истинския живот. Беше много трогателно да работя с нея“, каза Хюън на премиерата на филма.

Освен че играе, Дион записва и всичките 14 песни от саундтрака, който беше пуснат на 12 май. „Много се забавлявах по време на снимките на този прекрасен филм. Имах възможността да си партнирам с прекрасните и талантливи актьори Приянка Чопра-Джонас и Сам Хюън, а това е дар, който ще ценя завинаги“, каза певицата в официално съобщение. Допълни, че смята историята за много хубава и се надява хората да я харесат, както и новите ѝ песни.

Love Again вече може да се гледа в кината и съвсем скоро ще се появи в Netflix.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари