IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синовете на Бритни Спиърс се местят на Хаваите

1 юни 2023 15 00

Певицата даде съгласието си след закана на Кевин Федърлайн

БГНЕС

БГНЕС

Синовете на Бритни Спиърс се местят на Хаваите заедно с баща си. Според източник на Daily Mail, певицата е дала разрешението си след като се заговори, че Кевин Федърлайн я заплашил със съд.

По-рано бе съобщено, че бившият мъж на звездата влязъл в спор дали 17-годишният Шон Престън и с година по-малкият Джейдън трябва да напуснат дома си в Лос Анджелис. Според някои медии, известната изпълнителка се противопоставила, защото се опасявала, че по този начин все по-трудно ще вижда децата си. Но според новата информация, тя не възразила, за да не травмира момчетата.

Припомняме, че 45-годишният Федърлайн има еднолично попечителство над синовете си от Спиърс. В момента той живее с тях, съпругата си Виктория Принс и двете им дъщери в щата Калифорния. Но от август има намерение да заживее в друг американски щат – Хаваи.

Бритни Спиърс

БГНЕС

Бритни не се противопоставила на бившия си

Това твърди източник на гореспоменатото издание. Той посочва, че тя „винаги е била любяща, подкрепяща майка“ и никога не е правила проблеми на Федърлайн що се отнася до решенията, които е взимал за децата им.

„Бритни обича децата си, винаги ги е подкрепяла и иска те да бъдат щастливи. Като оставим настрана, че тя е икона, обичана и уважавана от милиони по целия свят, тя е любяща и подкрепяща майка, вярно подкрепяща децата си“, обяснява той.

Федърлайн се заканил, че ще съди Бритни

По-рано бе съобщено, че бившият мъж на Бритни се ядосал, защото Спиърс се бавела с отговора си относно преместването на децата. Според горепосочения източник, той създал фалшив спор, заплашвайки я, че ще се обърне към съда, ако тя не се съгласи.

Адвокатът на Федърлайн, Марк Винсент Каплан, посочва пред TMZ, че той е помолил адвоката на Спиърс, Матю Розенгарт, да изпрати писмо или имейл. И по този начин да има черно на бяло, че попзвездата е съгласна децата да се преместят на друг адрес.

След като Кевин не получил отговор, се ядосал и това довело до словесни излияния и заплахи за дело.

Предполага се, че съпругата на Федърлайн има апетитно предложение за работа в хавайски университет, което не иска да изпусне. И макар все още да не е приела, тя не искала да бавят преместването.

Каплан казва още, че бащата на Джейдън и Престън планира да се премести на 1 август и трябва да подреди квартирата.

След години в конфликт – Бритни Спиърс се събра с майка си

Какво се случва с брака на Бритни Спиърс?

Отлагат скандалните мемоари на Бритни Спиърс

Срещите между певицата и нейните синове не са чести

Адвокатът на бившия на Бритни е припомнил, че тя не е виждала синовете си повече от година. Ето защо „не би трябвало да има проблем“ те да заживеят на друго място. Освен това Федърлайн има 100% законно попечителство.

По-рано стана ясно, че след множеството публикации без дрехи в Instagram, певицата е влошила отношенията си със своите синове. По-рано техният баща настоя, че не е нормално тя да ги излага по този начин.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари