IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари се връща във Великобритания заради дело

1 юни 2023 17 50

Той ще пътува до Лондон след рождения ден на Лилибет

БГНЕС

БГНЕС

Принц Хари се връща отново във Великобритания. След като присъства на коронацията на Чарлз III, този път той не идва за да се види повече с роднините си. Пътуването му по-скоро е свързано с дело, като той е от основните свидетели по него.

Очаква се в началото на новата седмица синът на краля да пристигне в Лондон, за да даде показания в процеса, заведен срещу Mirror Group Newspapers (MGN). То е заведено от принца и други високопоставени фигури. Обвиненията към медийната група са за незаконно събиране на информация, включително хакване на телефони.

Медиите на Острова отбелязват, че това ще бъде първият път от повече от 20 години, когато член на кралското семейство свидетелства в съда.

През 2002-а принцеса Ан е обвиняема заради своето куче

Припомняме, че преди години дъщерята на покойната Елизабет Втора бе обвинена заради това, че нейният английски бултериер ухапа две деца в парка Windsor Great. Тогава самата тя се изправи на съдебната скамейка и се призна за виновна по обвинение по Закона за опасните кучета във Великобритания.

Тогава принцеса Ан получила глоба от 500 паунда за нападението над децата от страна на нейното куче. Отделно платила 250 паунда като обезщетение, както и 148 допълнително за разходите на семейството в съда.

След инцидента кучето на наследницата на британския кралски двор е трябвало да премине специално обучение.

Хари е един от четиримата важни свидетели

Връщайки се на процеса, в който съпругът на Меган Маркъл ще свидетелства, трябва да стане ясно, че има още трима основни лица, които също ще дадат своите показания. Това са актьорите от Coronation Street Майкъл Търнър и Ники Сандерсън, както и бившата съпруга на комика Пол Уайтхаус – Фиона Уайтман.

Очаква се бащата на две деца да пристигне в понеделник (05 юни), за да се яви в съда на следващия ден. Той ще замине за родната си страна, след като заедно с жена си отбележи рождения ден на по-малкото си дете. В неделя, (4 юни), сладката Лилибет става на две годинки.

След като принц Хари пропусна част от празника на сина си Арчи заради коронацията на своя баща, той е решил да пътува след празника на дъщеря си.

Как принц Хари и Меган Маркъл ще отбележат рождения ден на Лилибет?

Принц Хари и Меган Маркъл мислят да снимат филм за живота в кралското семейство

Принц Хари не успя да осигури охрана за семейството си, докато е във Великобритания

Малко вероятно е Хари да се види с Чарлз III

Както вече писахме, по-малкият син на настоящия крал на Великобритания си тръгна за САЩ веднага след официалната церемония по коронацията. Тъй като той ще пристигне в Лондон в деня преди делото, някои смятат, че той ще намери време, за да се види с част от роднините си.

Според кралски биографи, малко вероятно е Хари да се види с Чарлз III през новата седмица. Но причината не е, че монархът няма желание да се види с него. Просто по това време той ще е на планирано пътуване до Трансилвания. Смята се, че той ще отседне в своята вила в селцето Вискри. И най-вероятно ще остане там няколко дни.

От друга страна Уилям няма много важни ангажименти в началото на новата седмица. Но дали ще пожелае да се сдобри с брат си, предстои да разберем. Едно е ясно – неговата съпруга Кейт Мидълтън със сигурност е приготвила подарък за рождения ден на Лилибет.

За още новини от кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Баба гина ( преди 10 месеца )
Той хубаво се връща но не е зле да си събере акъла и да се опита да се сближи ако му позволят с брат си и баща си.стига е слушал негърката и е правил глупости
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар