IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Харисън Форд: Ако не бях толкова успешен, щях да съм чудесен родител

1 юни 2023 14 40

Актьорът говори за последния си филм „Индиана Джоунс“ и богатата си кариера

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Харисън Форд говори откровено за ролята си на баща.

80-годишният актьор застава на корицата на списание Esquire, а в интервюто споделя повече за личния си живот и как е успял да балансира изграждането на успешна кариера с грижата за децата си. В момента Форд промотира петата част от поредицата „Индиана Джоунс“, която ще бъде и последна. Филмът направи премиерата си в Кан преди седмица, получавайки бурни аплодисменти след последната сцена.

Известен с това, че пази личния си живот далеч от публичното пространство и рядко говори за семейството си, Форд реши само леко да открехне вратата по тази тема. Попитан за отглеждането на децата по време на изчакването към холивудския връх, актьорът сподели няколко дълбоки мисли и чувства.

„Мога да ви кажа само едно. Ако не бях толкова успешен, сигурно щях да бъда по-добър родител“, казва той. Допълва, че не се страхува да признава провалите си, защото е напълно наясно, че самият той е отговорен за тях и няма как да ги избегне. Смята, че по-постоянният родител е много по-добър в отглеждането на деца, отколкото такъв, който непрекъснато пътува или работи по 18-20 часа в денонощието.

Харисън Форд има двама сина – 56-годишния Бенджамин и 54-годишния Уилард – които се раждат от брака му с илюстраторката Мари Маркуардт. Той също така е баща на 35-годишния Малкълм и 32-годишната Джорджия, който има от втората си съпруга Мелиса Матисън. Със сегашната си избраница – Калиста Флокхарт, актьорът осиновява Лиъм, който вече е на 21 години и наскоро се дипломира.

Въпреки голямата разлика във възрастта между петте му деца, Форд я смята за предимство, когато става въпрос за помощ във възпитанието.

„Най-големите ми деца ме научиха на страшно много. Първият ми син се роди, когато бях на 25 години. Смятам, че съм малко по-добър родител в момента“, казва той през 2010 година пред Independent. Тогава той вече беше осиновил Лиъм, който по това време е на 9 години. Допълва, че не се чувства стар за още деца, тъй като възрастта няма нищо общо с възпитанието или поучаването на наследниците му.

През май месец Форд и съпругата му Калиста Флокхарт бяха сред звездите, минали по червения килим на фестивала в Кан. Двамата направиха рядката си светска проява в чест на последната част от поредицата „Индиана Джоунс“.

Двойката се появи със стил пред фотографите, като 80-годишният актьор носеше черен костюм с бяла риза, а любимата му го допълни с черна рокля. Двамата не спряха да се държат за ръце, за щастие на фотографите, които запечатваха всяка тяхна крачка.

Харисън Форд прибира 34 млн. долара от „Междузвездни войни“

Харисън Форд претърпя самолетна катастрофа

Джеймс Марсдън придружавал Калиста Флокхарт на първата ѝ среща с Харисън Форд

Харисън Форд получи почетна „Златна палма“ преди премиерата на „Индиана Джоунс“ за постиженията и приноса си към филмовата индустрия. В благодарствената си реч той не пропусна да спомене най-важната дама в живота си, казвайки „Животът ми е белязан от прекрасната ми съпруга, която подкрепя моите мечти и страсти, за което съм ѝ благодарен“.

Форд и Флокхарт направиха една от първите си публични прояви през 2002 година на филмовия фестивал във Венеция. Двамата се женят през 2010 година в Ню Мексико, когато актьорът снима филма „Каубои и извънземни“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари