IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вечна ваканция: Нина Добрев сега пък е на почивка на остров Некер

5 юни 2023 16 30

Актрисата и приятелят ѝ Шон Уайт са отседнали у милиардера Ричард Брансън

Getty

Getty

Не е ясно кога точно актрисата с български корени Нина Добрев успява да намери време да се снима в нови проекти и филми, тъй като животът ѝ прилича на една безкрайна ваканция. Нина сякаш не спира да пътува, като дори посрещна 2023 година на луксозно пътешествие с кораб до ледения континент Антарктида.

Оттогава обаче Добрев успя да си организира още поне няколко на брой почивки на по-топли места, а този път се намира на остров Некер – собственост на милиардера Ричард Брансън (създателят на империята Virgin Group).

Нина и приятелят ѝ Шон Уайт са отседнали в прочутата вила на Брансън, който от около 30 години притежава въпросния карибски остров, част от Британски Вирджински острови.

Тропическият рай е кръстен на командир на холандския ескадрон от 17-и век Йоханес де Некер по време на колонизацията. Островът е необитаем до края на 20-и век, когато през 1978 г. е купен от британския бизнесмен за скромната сума от 180 000 долара.

На Брансън са необходими 3 години, за да превърне острова в частен курорт от най-висока класа. Той инвестира 10 млн. долара, за да построи курорт от няколко красиви вили с общо 10 спални.

Нина Добрев, която доби световна популярност с ролята си на Елена Гилбърт в сериала „Дневниците на вампира“, сподели няколко снимки и от тематично парти в стил „Великият Гетсби“.

На въпросните кадри тя носи черна дантелена маска, перука с бретон и смело червено червило. Гаджето на Добрев, олимпийският сноубордист Шон Уайт, сподели пък снимка на Добрев, която носи къса, секси рокля с червени ресни.

Въпреки безспирните ѝ почивки, Нина не е изоставила актьорската професия. Пригответе се да я видите скоро в предстоящия криминален комедиен филм на Netflix The Out-Laws.

В него участват още звездите Пиърс Броснан, Адам ДеВайн, Елън Баркин и др. Девайн играе главния герой, банков мениджър, който става свидетел на обир на работа и подозира, че престъпниците зад обира са бъдещите му свекъри (Броснан и Баркин). Добрев играе неговата годеница.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари