IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е като нея: След един месец в Антарктида сега пък Нина Добрев е в Индонезия

2 февруари 2023 14 30

Актрисата буквално не спира с пътешествията си по света

Getty Images

Getty Images

Нина Добрев сподели нови забавни снимки от празненствата си в „месеца на рождения си ден“, който не спира да празнува заедно с гаджето си Шон Уайт и известните си приятели Джулиан Хаф, Абигейл Спенсър и Адам ДеВайн. Актрисата с български корени отпразнува 34-ия си рожден ден в началото на януари, но купонът в нейна чест продължи през целия първи месец на годината.

Звездата от „Дневниците на вампира“ използва Instagram, за да сподели кадри от позакъснялото честване на рождения ѝ ден на идиличен плаж в Индонезия, в компанията на Шон и нейните най-близки приятелки. Всичко това се случва след едномесечното пътуване на Нина до Антарктида, в компанията на Уайт и други звезди като Зоуи Дойч, Люис Хамилтън и Джаред Лето. Именно там, на борда на суперлуксозен круизен кораб, Добрев реално посрещна. рождения си ден на 9 януари – в близост до пингвини, тюлени, китове, ледници и... Южния полюс.

Явно обаче чаровната брюнетка е искала по-голям и пищен купон, на по-топла дестинация и затова сега се е събрала с любимата си компания в Индонезия. Именно оттам Нина сподели и кратко видео на нейния приятел Шон Уайт, който ѝ подарява торта за рожден ден, докато всичките ѝ приятели пеят Happy Birthday около нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

В последно време изглежда Добрев тотално се е отдала на пътуванията си по света, но е истина, че тя има и редица филмови проекти в различни етапи на производство, включително филма The Out-Laws, който се очаква да излезе по-късно тази година и в който тя си партнира със звезди като Пиърс Броснан, Елън Баркин и Адам Дивайн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Тя също така ще се появи скоро в лентата The Bricklayer, в която участва още Арън Екхарт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Актрисата също така има още няколко филма в постпродукция като Reunion с Чейс Кроуфорд.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари