IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев, Шон Уайт, Джаред Лето и Луис Хамилтън са на почивка в Антарктида

11 януари 2023 16 30

С тях е и горещото ново гадже на шампиона на Формула 1

Getty Images

Getty Images

Луис Хамилтън, Джаред Лето и гаджетата Нина Добрев и Шон Уайт в момента плават на изследователски кораб, който ги отведе близо до Южния полюс – на континента Антарктика. Именно там звездната компания посрещна новата година, а също така и рождените дни на Луис и Нина, които празнуваха съответно на 7-и и на 9 януари. като актрисата с български корени навърши 34 години, а британският автомобилен състезател и шампион на Формула 1 – 38 години.

Видно е от техните видеа и снимки в Instagram, че в момента всички тези знаменитости изживяват нещо, което се случва веднъж в живота. Въпросната суперяхта, която носи името Octopus, е създадена по поръчка на покойния съосновател на Microsoft Пол Алън.

Octopus е една от първите изследователски яхти в света, направена по частна поръчка. Този кораб може да ви отведе до най-отдалечените и труднодостъпни региони на света, с намалено вредно въздействие върху околната среда и без компромис от гледна точка на луксозните удобства на борда ѝ.

Яхтата е произведена от Lurssen през 2003 година с цена от 226 милиона долара. 126-метровият Octopus, който вдигна доста летвата в сегмента на съвременните изследователски суперяхти, беше продаден през 2021 г. след две години на пазара и в началото на 2022 г. беше обявено, че ще бъде предложен за круизни пътувания до Антарктида, по маршрут като протока Жерлаш, Порт Локрой, канала Лемер и остров Десепшън. Явно именно това е впечатлило две от най-големите имена в спорта като Хамилтън и олимпийският златен медалист сноубордист Уайт, както и холивудските звезди Добрев и Лето.

Факт е, че всички те се снимат поотделно (с изключение на Нина и Шон, за които е известно, че са двойка в живота) и споделят снимки от знаменитото си пътуване в профилите си в Instagram, но по-наблюдателните фенове забелязаха, че на едно видео Шон и Луис се къпят в едно джакузи, а че Нина си общува с бразилския модел Джулиана Налу, за която се счита, че е гадже на пилота на Mercedes. Налу имаше кратка афера с Кание Уест миналата година, а в момента и тя пуска снимки със същите пейзажи като тези на изброените знаменитости, с които очевидно е спътница.

Освен това последователите подредиха пъзела като отбелязаха, че всички снимки на четирите знаменитости са на един и същи леден фон в далечината и че срещите им с пингвините и тюлените са идентични.

Octopus има капацитет от 12 гости в 13 луксозни апартамента и превозва екипаж от 50 души. Яхтата е пълна с луксозни удобства, включително джакузи на сгъваемата тераса (вижда се във видеото на Шон), басейн, който се превръща в дансинг, два хеликоптера в специални гаражи, персонализирана подводница, автономна роботизирана лодка и няколко джетове.

По-интересното в случая е, че една седмица круиз на борда на Octopus струва 2,2 милиона долара, което не включва разходи като гориво и консумативи. Това очевидно са много пари, откъдето и да ги погледнете, но явно са нищо за мъже като Хамилтън, Лето и Уайт, които са натрупали впечатляващи богатства в съответните си кариери, а също и като лица на различни реклами.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Таа яхта няма ли обслужващ персонал, та са взели и онуй тъмното от Формулата?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар