IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Уайт с мило послание към Нина Добрев

10 януари 2023 18 00

Причината – рожденият ден на актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовта между Шон Уайт и Нина Добрев е извън този свят!

Пенсионираният сноубордист сподели мило послание към приятелката си по случай 34-ия ѝ рожден ден на 9 януари. Той публикува снимка на Добрев, на която тя носи къса розова перука и котешки ушички на фона на красиво вечерно небе. Изглежда, че актрисата се намира на лодка, като снимката най-вероятно е направена по време на последното пътуване на двойката до Антарктида.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)

„От коя планета си ти и ще ме вземеш ли с теб? Благодаря ти, че правиш живота прекрасен! Честит рожден ден, любов моя“, написа Уайт под снимката. Добрев беше една от първите, които отговориха на пожеланието, пишейки в коментарите: „Обичам те“, както и с лека шега и няколко емотиконки на смеещи се и целуващи се човечета.

Рожденият ден на Нина дойде, след като тя и родителите ѝ Михаела и Камен Добрев се присъединиха към семейството на Шон, за да отпразнуват коледните и новогодишните празници в Мексико. Влюбените споделиха снимки в респективните си профили в социалните мрежи, показвайки как всички се наслаждават на разходка с лодка заедно с родителите на Уайт – Роджър и Кати, както и с неговите брат и сестра – Джеси и Кари с техните съпрузи и деца.

Различни снимки показваха семействата да позират заедно на фона на прекрасна синя вода и чисто небе, скачайки от лодката, наслаждавайки се на топлото слънце и много други забавни активности. На едно от видеата пък може да се види и кит, който се издига над водата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)

За връзката между Шон и Нина се заговори още през март 2020 година, когато те бяха забелязани на разходка с колела из квартала на актрисата. Тогава в САЩ все още беше разрешено да се излиза по време на пандемията, след което изолацията затвори всички у дома. Именно по това време връзката между сноубордиста и актрисата се задълбочава и месец по-късно те я обявиха официално в социалните мрежи със серия от снимки.

Постепенно двойката започна да бъде все по-активна в Instagram, показвайки на феновете част от ежедневието и ваканциите си. Нина беше един от най-големите фенове на Шон по време на последните зимни олимпийски игри, където сноубордистът завърши на четвърто място. С това той се пенсионира от спорта, за да бъде повече време у дома при любимата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)

В интервю за Джими Кимъл, Уайт заяви, че Нина го е накарала да си състави списък с неща, които иска да направи, когато се пенсионира, така че я е послушал. Едно от нещата, които иска да направи, е да посети Супербол, защото мачът винаги се провежда по време на състезателния му календар и няма как да отиде на стадиона. Успява да изпълни желанието си още след края на Игрите в Пекин, така че едно от тикчетата в списъка вече е поставено.

Нина Добрев и Шон Уайт – стилни и влюбени

Нина Добрев със специален подарък за Шон Уайт

Нина Добрев отпразнува олимпийското класиране на Шон Уайт

Нина беше основната организаторка на партито по случай пенсионирането на Шон, като дори беше намерила дузина оранжеви перуки, които раздаде на гостите, за да могат да имитират косата на приятеля ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари